woensdag 26 november 2014

Ranjana wilde slapen, maar dat mag niet in Amsterdam


Wanhoop en mateloze ellende druipt van haar gezicht!
Ranjana zit zoals zovelen diep, diep in de shit.
('lees het van haar gezicht') Dat komt doordat een criminele huisjesmelker haar de straat op heeft geflikkerd en de problemen zich daarna, zoals dat gaat als je geen woning meer hebt, opstapelden.Zie ook de video onder dit artikel

Gerechterlijk-Grijnzend-Deurwaarderstuig
Dat dakloos maken gebeurde bij Ranjana, bij wijze van uitzondering, zonder tussenkomst van onaangenaam grijnzend, gerechtelijk deurwaarderstuig dat dagelijks gewetenloos en schaamteloos zo'n 20 gezinnen in naam van onze 'fijne meelevende'

>>>
Des Konings >>> op feestelijke wijze de straat op kwaktTerwijl Ranjana op de straat zwierf, werd er een dagvaarding naar Ranjana toegezonden. Ranjana heeft natuurlijk geen brievenbus en miste daardoor die dagvaarding. Die dagvaarding was bestemd voor een man. Ranjana is geen man, maar ondanks haar verrotte zwervers bestaan een goedverzorgde, leuke aantrekkelijke jonge vrouw. Zie daarvoor de video hieronder!

Rechtszaak
Er kwam een rechtszaak. Ranjana was er niet, want die wist van niets en kon dus niet aan de rechter komen vertellen of laten zien, dat zij geen man is. Later, na heel veel heen en weer gedoe, zoals dat gaat bij justitie, heeft het OM toegegeven dat er een fout is gemaakt. Ranjana heeft niets aan dat fouten bekennen, want zij is door al dat fouten gedoe nog veel meer in de problemen geraakt. Maar, zo gaat dat nou eenmaal in Schurkenland! Volstrekte schijt aan het voetvolk en alles voor de heersende klasse en haar blauw geklede hulptroepen!


Nieuwe rechtszaak
Gisteren was er weer een rechtszaak en nu ging het wel over Ranjana, althans zo werd haar aanvankelijk voorgehouden. Ranjana heeft geslapen in een van de Amsterdamse straten en al heb je nog zo'n slaap, al ben je nog zo uitgeput, dat mag niet! 

Slaafse kansloze werklozen
Hijs een kansloze werkloze in een blauw uniform en je hebt, in de meeste gevallen, een dappere laffe, grijnzende >>> handhaver!
Twee van die Amsterdamse handhavers hebben Ranjana betrapt op slapen op straat. Vandaag was Ranjana dus wél in de rechtbank, omdat de oproep daartoe haar wel had bereikt. Maar nu weer was er géén rechtszaak. De officier van Justitie kwam in haar toga de rechtszaal uit om Ranjana in de wachtruimte te bevragen en te informeren.
Wij waren daarbij.


Officier van Justitie wil seponeren
De officier van Justitie suggereerde, dat zij de zaak wilde gaan seponeren. De OvJ kon niets omdat Ranjana niet op de rol stond, maar ook omdat er vrijwel niets leesbaars op het gele papiertje stond wat Ranjana van de handhavers had gekregen.  

Ranjana wil absoluut een rechtszaak!
De zeer strijdlustige Ranjana vertelde de OvJ het hier volstrekt niet mee eens te zijn. Ranjana wilde absoluut een zitting om aan de rechter uit te leggen hoe het allemaal gekomen is. Waarom zij niet op de zitting van de man verschenen is. Wat er daarna is gebeurd en vooral dat zij door toedoen van de overheid zo in de problemen is gekomen en zij doodvermoeid van het slenteren op straat wel buiten moest slapen!

Mondsnoer-rechtszaken
Wij hadden Ranjana al verteld, dat de rechter haar de mond zou snoeren als zij dat allemaal wilde gaan uitleggen. Rechters willen, als het om klootjesvolk gaat, het uitsluitend hebben over dat wat op de dagvaarding staat en niet over hoe het allemaal zo gekomen is.
Ranjana heeft zich hier voorlopig maar bij neer gelegd en gaat de straat weer op. Het telefoonnr. van Ranjana is 06-37487854. Tot slot voor alle mannen die Ranjana woon en of slaapruimte willen aanbieden. Ranjana woonde samen met haar vriend. Die is dus ook dakloos en komt dan wel met haar mee!!!