dinsdag 11 november 2014

POLITIEAGENTEN DIE IHSAN GÜRZ DOOD TRAPTEN WORDEN ZOALS GEBRUIKELIJK NIET VERVOLGD.

Politieagenten die Ihsan Gürz dood hebben geschopt worden, zoals dat gebruikelijk is in onze schurkenstaat, niet vervolgd. Doodsoorzaak zwak hart zegt liegt justitie en rooft vervolgens dat hart, de hersenen en ribben uit het lichaam van Ihsan en flikkert alles gewoon weg.
Lege lichaamsruimtes opgevuld met oude kranten.
Daarover geen woord in de gecensureerde Staats Media.


Dood getrapt
Het gerechtshof in Amsterdam heeft gisteren uitspraak gedaan in een zogeheten artikel 12-procedure schijnvertoning die door de nabestaanden van Ihsan Gürz was ingesteld. Ihsan Gürz overleed op 3 juli 2011 enkele uren nadat hij in een snackbar door de politie op barbaarse wijze de dood in was getrapt. Zelfs zijn ballen waren blauw, zo verklaarde zijn moeder destijds in een reportage van >>> De Halve Maan (vanaf 37.40)

Zwart Toga Tuig toont grote minachting voor familie Gürz

Wachten
Al op 17 juli jl. vond de artikel 12 zitting plaats in het in het paleis van justitie in Amsterdam. Dat gebeurde achter gesloten deuren want de rechtsspraak heeft bij dit soort staats-vuiligheid het liefst zo min mogelijk pottenkijkers. Daarna belde Cengiz Gürz, de vader van Ihsan, het gerechtshof meerdere malen voor de uitslag, maar elke keer was er wel een rechter ziek of op vakantie. Nu eindelijk na maar liefst bijna 4 maanden is de beslissing bekend. De blauw geklede helden worden niet vervolgd. Een 'fijne opsteker' voor onze dappere dienders. Op naar het volgende slachtoffer. 

Hart, Hersenen en Ribben weggegooid
Dat de dood van Ihsan te wijten is aan een zwak hart of aan beschadigde hersenen is niet meer te achterhalen. Als het om gewoon voetvolk gaat, flikkeren politie en samenwerkende instanties, zoals het Nederlands Forensisch Instituut, dergelijk bewijsmateriaal gewoon weg. Dat is ook met het (zwakke ?) hart, de (kapot getrapte) hersenen en de (gebroken) ribben van Ihsan gebeurd. De ontstane lege lichaamsruimtes van Ihsan werden door het, voor 'keurig Nederland' werkende, staatsschorem opgevuld met oude kranten. Over deze lugubere misdadige smeerlapperij worden door het Hof Zwarte Toga Tuig, maar ook door de volksverlakkende, gecensureerde staatsmedia maffia geen woorden besteed, zodat het meeste klootjesvolk niet doorheeft wat er in deze schurkenstaat zoal allemaal gebeurd.

Geen herdenking, maar nog meer straf voor vader Gürz
Geen propaganda herdenking TV Show in de Rai voor slachtoffers en familie's van o.a. >>> Mike Stok, >>> Rischi Chandrikasing, Michael Koomen, >>> Ihsan Gürz en vele anderen. Wel nog meer straf voor Gürz! Enige tijd geleden heeft de verdrietige vader van Ihsan, Cenzig Gürz, een Twitterbericht dat ging over de moord op zijn zoon geretweet. Ja u leest het goed, geretweet!  Vader Gürz is daarvoor 3 uur verhoord op de Afdeling Zware Criminaliteit van de politie!

Cocaïne
Op verzoek van de familie is door de Turkse autoriteiten op 14 juli 2011 het lichaam van Ihsan opgegraven. Er zijn geen resten van roesmiddelen, verdovende of toxische middelen vastgesteld zo staat vermeld in het Turkse rapport. Als gevolg van de voortgeschreden staat van ontbinding kon de doodsoorzaak niet worden vastgesteld, zo stelde het Nederlandse Hof Toga Tuig. Echter, die opgraving was nog maar 10 dagen nadat Ihsan door de politie was doodgetrapt. Maar ja, als je de kapot getrapte lichaamsdelen bij het vuil dumpt en krantenpapier in de holle lichaamsruimten stopt, dan staan ze bij het Turkse Forensisch Instituut natuurlijk ook alleen maar raar te kijken. Iets vaststellen is in elk geval niet meer mogelijk.

Schurkenstaat Nederland, de beerput van Europa. NOS zwijgt.  

>>>  Politie trapt jongeman dood, kwaliteits-programma plots van de buis!

Door onze we pikken het allemaal maar redactie