KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

zaterdag 11 oktober 2014

Zelfmoord voor steeds meer klootjesvolk de beste optie


DOOR STAATS- HUURMOORDENAARS
DE DOOD INGEJAAGD


Wanneer de dood een vriend kan zijn


Gebeurd allemaal in schurkenstaat Nederland


Wanhoop
Onlangs pleegde de wanhopige 81 jarige mevrouw Jannie Westveer-van Poelje zelfmoord. Mevrouw woonde in zorgcentrum 'De Golfstroom' in den Helder. 
Een verplichte verhuizing is de reden dat de 81 jarige vrouw een einde aan haar leven heeft gemaakt
. Vier andere bewoners van het woon- en zorgcentrum hadden ook aangegeven nog liever een einde aan hun leven te maken dan te willen verhuizen. 
Uit cijfers blijkt dat 800 van de 2000 ouderen zorglocaties met sluiting bedreigd worden.

Gelet op de wijze waarop onze overheid staats-schurken ouderen behandelen, lijkt zelfmoord inderdaad de beste optie voor de oudjes.

Barbaars Grijnzend Deurwaarderstuig
Onmenselijk, empathie-loos, onaangenaam grijnzend deurwaarderstuig, kwakt voor misdaadgroepen zoals (staats) graai-banken en woningcorporatie's dagelijks zo'n 20 gezinnen op straat in onze keurige rechts- schurkenstaat. Een van de meest vuilste misdaden die denkbaar is. Weerloos, bang klootjesvolk voor judasgeld dakloos maken voor elite grootgraaiers. Hoeveel zelfmoorden dat oplevert is niet bekend. Gelet op de wijze waarop Befehl ist Befehl deurwaardersschorem te samen met hun blauw geklede hulptroepen weerloze medemensen ontruimt, lijkt zelfmoord inderdaad de beste optie voor het voetvolk dat in deze pech heeft gehad.

Goudeerlijke klokkenluiders door de staat de dood ingejaagd
Arthur Gotlieb, een goudeerlijke beleidsmedewerker bij de staats- schurken-organisatie 'Nederlandse Zorgautoriteit' is het zoveelste voorbeeld dat onlangs door ambtelijk tuig >>> de dood is ingejaagd. Arthur had 4 USB Sticks met, voor door en door corrupt overheids-schorem, zeer belastend materiaal. Mede gelet op onze eigen ervaringen inzake de aanhoudende jarenlange onmenselijke criminele actie's van een
>>> Amsterdamse misdaadgroep en haar kliek, lijkt zelfmoord inderdaad de enige optie voor klokkenluiders om van het abjecte >>> (semi) staatstuig af te komen. 


Huisarts door justitie de dood ingedreven
De in het Noord Hollandse Tuitjenhorn zo geliefde huisarts Nico Tromp wilde er zeker van zijn dat hij zijn patiënt goed hielp. Tromp wilde hem niet onnodig laten lijden en gaf zijn patiënt een flinke overdosis morfine. Die patiënt had ondragelijke pijn, kon nauwelijks nog ademhalen en was van intense ellende van zich af aan het trappen in zijn bed. Hij kon niet meer eten, lopen en had niet lang meer te leven. Hij had duidelijk te kennen te geven absoluut niet meer verder te willen. Huisarts Tromp had verdiend dat er eerst eens rustig naar hem was geluisterd. Maar dappere  laffe blauw geklede staatsslaven sleurden dokter Nico 's avonds uit zijn woning, sloten hem op en 's nachts werd zijn praktijk doorzocht. De alleen maar goedwillende huisarts Nico Tromp zag het niet meer zitten en beroofde zich enkele weken later zelf van het >>> leven.
Goedwillende mensen die eenmaal in de angels geklemd zitten van de door en door misdadige justitie, komen daar meestal nooit meer uit.
Zelfmoord lijkt dan ook de enige optie om van het sadistisch staatstuig af te komen. 


Rechtsspraak-zelfmoorden

Voetvolk in civiele zaken waarin de tegenpartij groter is wordt massaal veroordeeld.
In bijna alle gevallen tussen groot en klein, staat van te voren al vast dat klein het verliest. De enkele gevallen waar dat niet het geval is, worden op de site van de rechtsspraak gepubliceerd. Dit om het toch nog wat te laten lijken. Het klootjesvolk wordt zo in groten getale verlakt. Ook de staatsmedia werkt daaraan mee en laat het gedwee volk geloven dat de rechtsspraak onafhankelijk en niet een van de grootste
>>> criminele organisatie's van deze Schurkenstaat is.
Veel mensen gaan letterlijk kapot aan de onterechte veroordelingen van het corrupte
>>> Zwarte toga Tuig  omdat zij volstrekt onschuldig zijn. Geschatte zelfmoorden ten gevolge van misdadige gerechtelijke uitspraken van dit juridisch staatsschorem, 450 stuks voetvolk per jaar! Voor slachtoffers van deze ernstige vorm van misdaad en absoluut niet kunnen leven met deze smeerlapperij en er ook nog eens niet van kunnen af komen, lijkt zelfmoord dan inderdaad ook de beste optie.

Kleine greep
Bovenstaande is slechts een kleine greep uit de vele gevallen van het onvoorstelbare leed van wat er in deze schurkenstaat gaande is. De meeste ellende blijft verborgen. Niet iedereen die door de staat wordt genaaid en/of geleidelijk de dood in wordt gejaagd begint een website en criminele organisaties zoals de staats-NOS of andere media-volksverlakkers melden dit soort intense staats-vuiligheid niet of nauwelijks.

Bedroefd
De redactie van deze door >>> (semi) overheidstuig zo >>> gehate en op allerlei misdadige wijzen >>> aangevallen waarheidswebsite verkeerd inzake het bovenstaande in een uitermate bedroefde stemming. Wij zijn zeer begaan met al die mensen die door voornoemde gewetenloze staats-huurmoordenaars de dood ingejaagd zijn en nog ingejaagd zullen worden.

TV show met gedwongen zelfmoorden

Om te voorkomen dat nog meer goedwillenden door dit tuig de dood ingedreven worden, zou er een dagelijkse TV-show moeten zijn waarin de staats-huurmoordenaars gedwongen moeten worden zelf zelfmoord te plegen.
Veel minder onschuldigen zouden dan nog het slachtoffer worden van dit overheidstuig wat voor geld en macht of een veer in hun reet tot alles in staat is. Zo'n TV-show kan dan toch voor elk normaal denkend mens niet omstreden zijn, want minder leed, minder ellende en minder zelfmoorden voor onschuldige goedwillende medemensen is toch wat we allemaal wel willen.
Wij zouden zeker elke dag gaan kijken! 


Van onze schurkenstaatredactie