KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

donderdag 9 oktober 2014

SLACHTOFFER SCHURKEN-MONARCHIE IN HOGER BEROEP VRIJGESPROKEN
Edwin de Roy van Zuydewijn vrijgesproken van fraude!
Geen bewijs
Edwin de Roy van Zuydewijn is vandaag vrijgesproken van het opmaken van een valse factuur. Edwin kreeg een taakstraf van 100 uur opgelegd, maar ging in hoger beroep. Het hof oordeelde vandaag dat er geen bewijs is dat De Roy van Zuydewijn de factuur heeft opgesteld of dat hij er opzettelijk bij betrokken was.

Getuige
De zaak kwam aan het licht tijdens het grote onderzoekvastgoedfraudeproces 'Klimop' rond het Bouwfonds en het Philips Pensioenfonds. De Roy was met de directie van het Bouwfonds in contact gekomen via een goede vriend, Olivier Pieter Lambert, die ook getuige was tijdens zijn huwelijk met >>> 
prinses Margarita de Bourbon de Parme.

Bruiloft
De voormalige vriend van de Roy van Zuydewijn is veroordeeld in de 'Klimopzaak' en was ook nu weer getuige. Dit keer wel veel minder uitbundig dan tijdens de bruiloft, want hij wilde op deze bijeenkomst >>> de rechtszitting helemaal niets zeggen. 


Afwachten op volgende actie 
De Roy heeft de beschuldigingen altijd weersproken en is dus vrijgesproken.
Edwin de Roy van Zuydewijn wacht nu te samen met zijn goede vriend, hond Pablo op de volgende (zoveelste) vuile actie om hem nog meer kapot te maken, dan dat hij al kapot gemaakt is.


Van onze corrupte schurkenstaat-redactie in samenwerking met onze nep oranje waarheidscommissie