KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

dinsdag 28 oktober 2014

Nederlandse Advocaten gek op moordenaars, dieven, woningovervallers, maar niet op eerlijke klokkenluiders


Voormalige advocaat van 
Melder van misstanden Nico van den Ham doet er (tot op het laatst) alles aan om Nico zijn zaken tegen de criminele organisatie woningcorporatie Stadgenoot en haar kliek in het honderd te laten lopen!Belangrijke brief

Een belangrijke brief die binnen een termijn verzonden moest worden is doodleuk door de advocaat vergeten. Ook heeft Nico op het laatste moment zelf het gerechtshof te Amsterdam moeten verzoeken hem een week uitstel te verlenen voor het indienen van memorie van grieven inzake een hoger beroep zaak die op 5 december dient. Dit omdat de advocaat niet aan de termijn waarbinnen dit had moeten gebeuren had gedacht.  

Telefonische contacten
De advocaat onderhield telefonische contacten met misdaadgroep Stadgenoot en reageerde vreemd na die gesprekken. Voorbereidingen op rechtszaken vonden op het allerlaatste moment plaats. Pleitnota's waren op het 'nippertje' klaar. 
De advocaat was wekenlang telefonisch onbereikbaar! Een tot uiterste wanhoop gedreven Nico probeerde dan uiteraard contact te krijgen met zijn advocaat, zowel per telefoon als per mail. Nico kreeg dan 'standjes' omdat hij zo vaak mailde en belde.

Eigen verdediging gevoerd
Tijdens de laatste 2 rechtszittingen heeft Nico zijn eigen verdediging moeten voeren. Dat beviel overigens goed, want dan kunnen de werkelijke feiten tenminste naar voren worden gebracht en ben je niet afhankelijk van een advocaat die goede vriendjes (i.v.m. volgende zaken) met de rechters willen blijven.

Dossier
De samenwerking met de advocaat is nu vanzelfsprekend verbroken. De advocaat heeft wél het geld, inclusief de eigen bijdrage van Nico ontvangen gestolen. Nu heeft Nico zijn dossier nodig om zich voor te bereiden op wat nog komen gaat. Dit i.v.m. de hoger beroep zaak op 5 december a.s. én de komende bodemprocedure inzake de ontruiming van zijn woning. Vanmorgen heeft Nico de advocaat per mail gevraagd zijn dossier bij de receptie klaar te leggen, zodat hij het kan ophalen. Het antwoord van de advocaat is:

'Geachte heer van den Ham,

Ik zal zo spoedig mogelijk uw dossier klaarleggen, in ieder geval deze week.

Met vriendelijke groet,'

En zo probeert deze door en door corrupte advocaat tot op het laatste moment de zaak van Nico te traineren en nog meer kapot te maken dan dat zij al heeft gedaan. Nico kan opnieuw niet verder en moet wellicht dagenlang wachten op zijn dossier, omdat deze advocaten trut het dossier niet even uit de kast wil pakken en bij de receptie te leggen. 


Nieuwe advocaat
Nico is de afgelopen weken alleen maar bezig geweest met het bellen en bezoeken van advocaten. Geen enkele advocaat wil Nico bijstaan want hij heeft een conflict met de (semi) overheid. Ook heeft Nico vele, vele psychiaters gebeld met de vraag of zij hem willen beoordelen inzake een psychiatrische stoornis die hij volgens criminele gemeente psychiaters zou hebben.
Dit i.v.m. de dwang mondsnoer-verpleging waar Nico mee bedreigd is door
>>> de Amsterdamse stads-gek, psychiater Thomas Kok. Alle psychiaters die Nico heeft gebeld hebben geweigerd hem te beoordelen, want Nico heeft een veel te eerlijke grote bek op zijn site over de wantoestanden in deze corrupte schurkenstaat! 


Zie ook >>> BREAKING: ADVOCATEN MICHA ALLEN GEÏNTIMIDEERD

>>> STEVE BROWN VOLKS NIEUWS AMSTERDAM-NOIR | ADVOCATEN

Door onze zwarte toga maffia-redactie