KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

woensdag 22 oktober 2014

ELK JAAR PLEGEN 700 GGZ CLIËNTEN ZELFMOORD!!


Kennismaking

Arkin is gevestigd in Amsterdam en draagt met specialistische ggz-kennis en expertise actief bij aan het oplossen van groot- stedelijke problemen. Daarom hebben wij een sterke positie in stedelijke ketens en werken wij in en vanuit de wijken intensief samen met de gemeente, de GGD , politie woningcorporaties en andere organisaties. >>> Lees meerKennismaking

Geneeskunde-schurk Thomas Kok (foto) is psychiater bij Arkin. Thomas Kok stalkt en bedreigd Nico van den Ham zoals in een tel. gesprek in dit artikel (onderaan) te horen is.
Thomas Kok doet dat in opdracht van de in Amsterdam zo gevreesde GGD Psychiater >>> Herman -pedo poster- Plas, die weer nauw samenwerkt met beroeps leugenaar op ambtseed politieman
>>> Jack DruppersProberen de Psychiaters staats- huurmoordenaars
Thomas Kok en Herman Plas Nico van den Ham ook tot zelfmoord aan te sporen als hij in een van hun macabere inrichtingen is opgesloten?

Zelfdoding
Per jaar beroven bijna zevenhonderd patiënten slachtoffers van GGZ instanties zoals Mentrum en GGD, die 'onder Arkin vallen' of daar mee samenwerken, zich van het leven. Dat is wat er allemaal gebeurd in de inrichtingen van 'onze fijne' staats-instanties in schurkenstaat Nederland. Vrijwel onmiddellijk nadat het laffe, corrupte, slaafse Arkin psychiatertje Thomas Kok Nico bedreigde met dwang- verpleging, bereikten Nico deze afschuwelijke, angstaanjagende, massale zelfmoordberichten hem via het Vara programma >>> Zembla!

Arkin, Mentrum, GGD
Arkin is gevestigd in Amsterdam en draagt met specialistische ggz-kennis en expertise actief bij aan het oplossen van grootstedelijke problemen. Bijvoorbeeld door klokkenluiders, die criminele activiteiten van >>> (semi) overheids misdaadgroepen zoals >>> woningcorporatie Stadgenoot aan het licht brengen, voor die organisaties te psychiatriseren= voor gek te verklaren. De goudeerlijke lastpakken kunnen dan onder dwang worden opgesloten in één van de lugubere inrichtingen van Arkin, Mentrum of de GGD om ze zo verder monddood te maken, maar liever nog aan te sporen zichzelf van kant te maken zodat ze geen last meer kunnen veroorzaken misstanden meer kunnen melden.
Daarom heeft Arkin een sterke positie in stedelijke ketens en werkt in en vanuit de wijken intensief samen met de gemeente, corrupte
>>> politieagenten, de Amsterdamse GGD die al eens verwikkeld was in een >>> pedofielen-kwestie, woningcorporaties en andere (misdaad) organisaties.

Hoogleraar
Er plegen onnodig veel patiënten, die worden behandeld in een GGZ instelling
>>> Zelfmoord. Dat komt onder meer doordat de hulpverleners in die instellingen onvoldoende geschoold zijn om patiënten met zelfmoordgedachten te behandelen.
Dat vertelde hoogleraar klinische psychologie Ad Kerkhof onlangs in het tv-programma >>>Zembla.


Melder van Misstanden
Respect voor hoogleraar Ad Kerkhof, maar jagen stalkende, door en door corrupte psychiaters zoals Thomas Kok van Arkin - Mentrum en ook GGD psychiater Herman -pedo poster- Plas hun cliënten slachtoffers zelf ook de dood niet in? Maken deze absolute gemeentegekken hun slachtoffers, zoals Karel Bagchus en nu ook Nico van den Ham, niet zelf helemaal kapot? Gewetenloze gedragsgestoorde GGZ-bandieten, die op de meest denkbare abjecte wijze hun 'geneeskundige' macht misbruiken om de vuile zaakjes van hun corrupte opdrachtgevers, in de kwestie van Nico, de criminele organisatie woningcorporatie Stadgenoot en haar kliek, onder het vloerkleed te houden? 

Politieschurk
De dreiging van gemeentecrimineel Psychiater Thomas Kok, om de rechter te vragen Nico dwangverpleging op te leggen, heeft de afgelopen dagen veel te weeg gebracht in het toch al zo ontwrichte en verwoeste leven van Nico. De onder klootjesvolk zo veel leed en ellende veroorzakende semioverheid- misdaadgroep woningcorporatie Stadgenoot, maar ook de meervoudig valsheid in geschrifte, beroeps leugenaar op ambtseed, politieman Jack Druppers hebben er veel belang bij Nico in een inrichting te proppen en hem zo de mond te snoeren. Dat is o.a. op te maken uit een valselijk opgemaakt proces-verbaal van  politie-schurk Jack Druppers. Een blauw geklede ambtelijke megaoplichter die Nico niet op een normale wijze durft aan te klagen omdat er dan een kans is, dat de rechter Nico de gelegenheid geeft de vele criminele activiteiten van deze ambtenaar te onthullen en Jack de politieman wel 'voor schut gaat' en 'hangt'.

Later meer

Tel: gesprek met de onbeschofte zielenknijper, klik op de pijl: Dit artikel is in het kader van hoor en wederhoor naar de volgende adressen verzonden: 

zembla@vara.nl, info@arkin.nl, info@mentrum nl, ganderiesen@stadgenoot.nl,
jbulder@stadgenoot.nl, pdehaas@stadgenoot.nl, pdejong@stadgenoot.nl,
mbos@stadgenoot.nl, info@stadgenoot.nl, info@at5.nl,
pers@amsterdam.politie.nl, jack.druppers@amsterdam.politie.nl, vangnet@ggd.amsterdam.nl,
hoofdredactie@parool.nl,   thomas.kok@arkin.nl,  info@hoeden-mulder.nl, D.Samson@tweedekamer.nl, randjan.bissesar@mentrum.nl,  redactie@rtvnoord.nl, secretariaatamsterdam@sp.nl,  webredactie@nza.nl, pers@nza. nl,  rboomgaart@stadgenoot.nl, spafdelingasd@gmail.com,  tiersbakker@hotmail.com, stadsdeel@centrum.amsterdam.nl,   info.sdo@amsterdam.nl,

En vele andere hier niet nader te noemen personen, instanties, organisaties, websites, Twitter en Facebook adressen enz. 

Dit  artikel en alle andere artikelen op deze site mogen, mits de tekst niet is veranderd, zonder toestemming op allerlei wijzen worden verspreid.