KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

woensdag 8 oktober 2014

DRINGEND HULP GEVRAAGD!!!

Wie het belangrijk vind dat de meer dan verschrikkelijke veel leed en ellende veroorzakende misdadige smeerlapperij bij politie, justitie, jeugdzorg, rechtspraak en de misdadige volksverlakkende main stream media, die gaande is in de beerput van Europa, dit vuile corrupte Schurkenland, zoveel mogelijk wordt gepubliceerd, dus bekend wordt gemaakt, graag aandacht voor het volgende:

Mijn bescheiden, maar toch inmiddels wel goed bezochte site, in volks niet mis te verstaan taalgebruik (bewuste keus), is onder valse voorwendselen op verzoek van een criminele organisatie en haar kliek, waaronder een zeer criminele politieagent, van het web gehaald. Een (semi) overheidsorganisatie en haar kliek die heel veel te verbergen heeft. Google heeft helaas gehoor gegeven aan dat verzoek en heeft mijn weblog
>>> http://nicovandenham.blogspot.nl onlangs verwijderd.

Weliswaar heeft Google mij de kans gegeven om verder te gaan via een nieuw Engels adres >>> http://nicovandenham.blogspot.co.uk maar er is niets meer met die site te beginnen. Contact met Google hierover is onmogelijk.

Let wel, ik schrijf zeker niet uitsluitend over mijn eigen problemen!

Voor de bezoekers lijkt het of alles nog het zelfde is (behalve het adres), maar op de werkpagina’s is niets meer met de site te beginnen. Ik ben 61 jaar en niet met computers opgegroeid. Tot nu toe heb ik mij alles zelf aangeleerd, maar na 2 weken geploeter heb ik nu wel door, dat ik het deze keer niet ga redden.
Ik wil heel graag verder, maar zit ongelooflijk met de handen in het haar.

Ik heb dringend technische hulp nodig! Voor mijn bestaande site of voor heel iets anders. Als de bestaande site kan blijven bestaan, dan heel graag. Maar ik wil ook wel een domeinnaam en een hosting pakket kopen bij een hosting-bedrijf (mij bekend) in IJsland. (geen censuur) Ik durf dat echter (nog) niet omdat ik bang ben dat ik er niet mee overweg kan. Installeren etc.

Wie helpt of wie kent iemand die mij daar mee kan helpen. Hier zijn mijn gegevens
>>> http://nicovandenham.blogspot.co.uk/p/contact.html