KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

woensdag 10 september 2014

Goudeerlijke klokkenluider door corrupt staats-tuig de dood ingejaagd | Overeenkomst kwestie misdaadgroep woningcorporatie Stadgenoot - Nico van den Ham groot


Hoeveel klokkenluiders plegen zelfmoord vanwege de intense terreur die hen ten deel valt na het melden van misstanden? Wanneer de dood een vriend kan zijn 

Zeer herkenbare situatie voor Nico van den Ham

Nederlandse zorgautoriteit
Zembla kwam een paar dagen geleden met een schokkende reportage over zelfmoordenaar Artur Gotlieb. Arthur Gotlieb was een goudeerlijke beleidsmedewerker bij de Nederlandse Zorgautoreit. Arthur had 4 USB Sticks met zeer explosief en belastend materiaal, die duidelijk maakten dat sommige ambtenaren bij de zorgautoriteit van Schurkenstaat Nederland én bij het ministerie van Volksgezondheidverlakkerij  WelzijnEllende en Grootgraai-Sport door en door corrupt zijn. Arthur nam nog geen fles wijn aan, terwijl voorzitter Langejan vaak verbleef in het Zuid Franse Saint Paul de Vence op kosten van het Farmaceutisch Concern Pfizer! 

2 keer moord 
De onthutsende reportage laat zien hoe Arthur 2 keer kapot is gemaakt door, door en door corrupt, gewetenloos, crimineel overheidstuig waarvan we er in dit Schurkenland zo veel van hebben. Uiteindelijk heeft Arthur de dood als de enige vriend gezien. Een vriend die hem kon verlossen van datgene waar hij niet mee leven kon. Na zijn dood is Artur nog een keer vermoord door gewetenloos ambtenarentuig. Zijn dood was voor het NZA ambtenarenschorem niet genoeg en zij vermoorden hem nog een keer. De ambtenaren pleegden nog even 'fijntjes' karaktermoord! 


Vergelijkbaar
De reportage sprak Melder van Misstanden Nico van den Ham nog al aan. Dit omdat er zo veel vergelijkbare feiten en omstandigheden zijn, die overeenkomen met de vuile Amsterdamse doofpotkwestie waar Nico al 5 jaren het slachtoffer van is. Een grote Amsterdamse vuile doofpotzaak van de criminele organisatie woningcorporatie Stadgenoot en haar steeds groter wordende misdaadbende waaronder o.a. de politiek, politie-schorem en corrupt Zwart Toga Tuig. Een misdaadbende die zijn weerga niet kent en elkaars vuile zaakjes koste wat koste afdekt.

Herkenbaar
USB Sticks met explosief belastend materiaal. Stiekem op het lichaam gedragen geluidsopname apparatuur. Rechtsgevoel. Gevoeligheid. Omgedraaide zaken. Arthur zou een psychische storing hebben. Arthur zou een dubbele persoonlijkheid hebben.
Arthur zou zo met een wapen het gebouw van de NZA binnen kunnen lopen. Allemaal opgeschreven door meedogenloos corrupt leidinggevend ambtenarenschorem van de NZA.  De onmenselijke meedogenloze terreur van misdaadgroep NZA is allemaal zo herkenbaar voor Nico van den Ham.

Grote overeenkomsten
Een situatie die grote overeenkomsten vertoont met de kwestie tussen Melder van Misstanden Nico van den Ham en misdaadgroep woningcorporatie Stadgenoot en haar steeds groter wordende kliek.
Een kliek die o.a. bestaat uit de corrupte, gevaarlijke, meervoudig valsheid in geschrifte en leugenaar op ambtseed politieman >>> Jack Druppers. Allemaal zo herkenbaar.
We vergeten nog de Amsterdamse misdadige GGD 
psychiater Herman Plas die de laatste tijd >>> opnieuw zeer zeer actief is >>> enz. enz. enz.

Uitweg
Ook Nico loopt al jaren elke dag aan een uitweg te denken. Een terugweg naar een enigszins normaal leven is volstrekt onmogelijk gemaakt door het tuig. 

Een intense hekel aan het leven hebben maakt het, dat het leven tot een ware HEL is verworden. 

De onthullende, schokkende reportage van Zembla is hieronder aan te klikken:

>>> DE DOOD VAN EEN KLOKKENLUIDER


Dit artikel is in het kader van openheid en hoor en wederhoor naar de volgende adressen gezonden:

zembla@vara.nl

pers@amsterdam.politie.nl
jack.druppers@amsterdam.politie.nl 
thomas.kok@arkin.nl
Thomas.Kok@ggzspa.nl
vangnet@ggd.amsterdam.nl  ter attentie van Herman >>> -pedo poster- Plas

vangnet@ggd.amsterdam.nl  ter attentie van de heer Michael Willemsen
randjan.bissesar@mentrum.nl
mbos@stadgenoot.nl
info@stadgenoot.nl
jbulder@stadgenoot.nl
rboomgaart@stadgenoot.nl

pdejong@stadgenoot.nl
2 cm. dik kogelvrijglas deurwaarderskantoor Hoeden | Mulder info@hoeden-mulder.nl
pers@nza.nl

Ook verzonden via Twitter naar:


@ZEMBLA - @Stadgenoot - @Politie_Adam - @GGDAmsterdam - @Zorgautoriteit

Dit bericht en alle andere berichten op deze site mogen zonder toestemming worden gekopieerd en op andere websites worden geplaatst mits niets aan de teksten is veranderd. Bronvermelding graag, maar niet noodzakelijk. 

Van onze doofpotredactie in samenwerking met Melder van Misstanden, journalist Nico van den Ham