zaterdag 13 september 2014

DIT KAN ALLEEN IN DE EUROPESE SCHURKENSTAAT NEDERLAND | OPSTELTEN AANGEKLAAGD! MAAR??


Wordt Baggerkop
Ivo Opstelten eindelijk aangepakt of gaat dit ook weer de doofpot in? Wij zijn inmiddels wel heel erg wakker geworden (ja nu gaat het snel) en vrezen ook nu weer, de doofpot!

Pedofiele glazenwasser of vuilnisman wordt door
mede-klootjesvolk (terecht) de wijk uit getreiterd!

 Justitieel Zwart Toga Tuig dat met onze kinderen neukt!
Waarom komt het klootjesvolk dan niet in opstand?

Gevangenisdirecteuren
Maar liefst 6 voormalige gevangenisdirecteuren hebben aangifte gedaan tegen minister van Veiligheid en Justitie Ivo Opstelten. Zij vinden dat Baggerkop Opstelten zich schuldig heeft gemaakt aan een ambtsmisdrijf door onderzoek naar aangiften tegen de pedofiele oud-topambtenaar mr. Joris Demmink te vertragen in plaats van dit soort smerige pedo staats-zaakjes voortvarend aan te pakken.

Demmink Getuigenverhoren Utrecht
Gevangenisdirecteuren, die onder ede het een en ander hebben verklaard, waren er ook tijdens de Demmink getuigenverhoren in Utrecht. Toen waren het er 'slechts' 2. Nu zijn het er maar liefst 6. Zou het wat uitmaken? Wij denken van niet!

Schaamteloos staatstuig
Hoe zit het overigens met de andere 3 justitiële viespeuken? Van links naar rechts:
Voormalig hoogste baas van justitie mr. Joris Demmink die zich nergens wat van aan >>> trekt en waar het in deze kwestie dus om gaat.
Maar vergeet ook niet raadsheer mr. J. W. Wabeke van de, openlijke en schaamteloze, exclusief in de Europese Pedo Beerput Schurkenstaat Nederland mogelijke >>> 
Verklaring van het gerechtshof Den Haag inzake positie raadsheer.
Mr. Holthuis v.m. hoofdofficier van justitie en dan nog mr. Wooldrik v.m. Officier van justitie. 

Door onze pedo staatsdoofpotredactie