KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

zaterdag 30 augustus 2014

GGD -Joris Demmink Poster- psychiater Herman Plas maakt klokkenluider Nico van den Ham verder kapot

Laffe Amsterdamse GGD psychiater Herman Plas maakt Amsterdammers schaamteloos en meedogenloos kapot voor de vuile belangen van zijn opdrachtgevers

Verderop in dit artikel tel. gesprek met Herman Plas!

Zelfs diegenen waar hij mee samenwerkt zoals politieman Jack Druppers haalt hij door de stront, niet wetende dat dat met een voicerecorder werd opgenomen

(Fragment uit een eerder 
>>> artikel waar Psychiater Plas achterdocht als 'sssiekelijk' bestempeld)

'De psychiater keek mij luguber en doordringend aan en sssiste mij verwijtend toe, het is een beetje sssiekelijk, wij noemen dat een beetje sssiekelijk, een beettje sssiekelijk'.


'Ik zal er rapport van opmaken heer Van den Ham, dan kunnen wij, van misdaadkliek woningcorporatie Stadgenoot, u nog meer kapot maken dan wij al hebben gedaan!'Gespreksopnamen
Meerdere artikelen hebben wij al gewijd aan deze leed en ellende veroorzakende Amsterdamse hulpverlener machtsmisbruiker. Gespreksopnamen zijn in ons bezit waar deze schurk, die de eed van Hippocrates heeft afgelegd, onomstotelijk toegeeft dat hij opdracht heeft van misdaadgroep woningcorporatie Stadgenoot om Nico van den Ham te psychiatriseren = gek verklaren. Zo kunnen ze u dan uw woning uit zetten vertelde de zielenknijper er op sadistische wijze nog bij.

Politieman Jack Druppers
Ook hebben wij opnamen waar te horen is hoe de Amsterdamse gemeente-judas Herman Plas, wijkagent >>> Jack Drupperswaar hij nauw mee samenwerkt, door de stront haalt.

Justitiële pedofielen
In opdracht van zijn zijn opdrachtgevers, meest woningbouwcorporaties, trekt Herman Plas vrijwel dagelijks gewapend met zijn rugzakje en een 'sssiekelijk' enthousiasme op zijn fiets door Amsterdam. GGD psychiater Herman Plas gaat o.a. op zoek naar goedwillende mensen die tegen pedofilie zijn.
Dat geldt bij die mensen voor het voetvolk, maar zeker ook voor hooggeplaatste staats- schurken zoals >>> rechters en officieren van Justitie die hun zieke, geile justitiële snikkel schaamteloos in kinderen proppen. Sommige Amsterdammers hangen daarom een pedo mr. Joris Demmink poster achter hun raam en dan is er GGD psychiater >>> 
Herman -pedo poster- Plas.

Bungalowverhuur 
Psychiater -pedo poster- Plas is van vele markten thuis en verhuurd in opdracht van de A'damse misdaadgroep woningcorporatie Stadgenoot ook goedkope >>> bungalows.

Telefoongesprek met GGD psychiater Herman -pedo poster- Plas
GGD psychiater Herman Plas stuurde vorige week in opdracht van misdaadgroep woningcorporatie Stadgenoot, >>>  2 Mentrum GGZ psychiaters op Klokkenluider, Journalist, Melder van Misstandendrijven Nico van den Ham af. Naar aanleiding daarvan belde Nico de pedo poster jager op. klik op de pijl hieronder voor dat gesprek: 


                                                                              

Van onze pedo-doofpotredactie

In het kader van openheid, eerlijkheid en hoor en wederhoor is dit artikel ook aan de volgende adressen verzonden:

thomas.kok@arkin.nl
Thomas.Kok@ggzspa.nl
vangnet@ggd.amsterdam.nl ter attentie van Herman Plas

randjan.bissesar@mentrum.nl
mbos@stadgenoot.nl
info@stadgenoot.nl
jbulder@stadgenoot.nl
pers@amsterdam.politie.nl