KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

donderdag 12 juni 2014

WONING KAREL BAGCHUS ONTRUIMD, RECHTSZAAK AFGELAST

Politiestaat
Met heel veel angstaanjagend machtsvertoon is vanmorgen de woning van Karel Bagchus ontruimd. Dat ontruimen was meer opruimen, want Karel heeft alleen wat rommel achtergelaten en was ook zelf niet in de woning aanwezig.
Het onmenselijke gebeuren heeft dan ook niet veel tijd in beslag genomen. Vanwege de immense terreur die mij al jaren ten deel valt en nu wel heel erg heftig en onbeheersbaar is vanwege een levensontwrichtende renovatie in mijn woning, kon ik niet bij de ontruiming van het huis van Karel zijn en heb dan ook geen beelden.


Rechtszitting Parnassusweg Amsterdam
Ongeveer op het zelfde moment van de ontruiming zou er een rechtszitting, waar Karel een dagvaarding voor had gekregen, plaatsvinden.
Ik was wel om 09.45 in de rechtbank aanwezig en ben vast gaan vragen in welke zaal de zitting zou plaatsvinden en welke rechter de kwestie zou behandelen.
Tot mijn grote verbazing werd mij medegedeeld dat de rechtszaak was afgelast.
Even later arriveerde Karel, zijn aanhang en ook Vitalifeiten was net zoals de vorige keer weer aanwezig.


Reden afgelasten rechtszaak
De reden van het niet doorgaan werd niet medegedeeld. Na lang aandringen en veel intern tel. contact werd ons verteld, dat de rechtszaak in elk geval niet meer in Amsterdam zal plaatsvinden, maar in een ander arrondissement.  Wellicht is dat, omdat Karel een vordering heeft open staan bij de Amsterdamse rechtbank die daardoor dan niet meer net kan doen dat zij onpartijdig is. Een andere of een tweede reden kan zijn, dat er op de vorige zitting zoveel is mis gegaan. Dat de rechtbank het liefst zo snel mogelijk helemaal van de kwestie af wil. Een andere rechtbank kan dan zeggen dat daar niet meer over gediscussieerd hoeft te worden omdat de zitting dan immers niet meer plaatsvind in Amsterdam. En zo wordt dan alles wat krom is weer recht geluld in onze 'keurige rechtstaat'.