KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

donderdag 1 mei 2014

KORT GEDING BUREAU JEUGDZORG - PROFESSOR ARNOLD HEERTJE

Professor Held
Arnold Heertje wraakt voorzieningenrechter mr. M van Walraven


Morgen 2 mei 14.00 u. komt wrakingskamer met beslissing.


Uitspraak Jeugdzorg- Prof. Heertje en arrestatie Bea van Fitalifeiten en Noord Korea aan de Amstel hier
>>> Uitspraak

Wrakingskamer

Al om 09.00 u. waren wij vanmorgen in de Amsterdamse rechtbank. Dit om het kort geding wat Bureau Jeugdzorg tegen Professor Arnold Heertje had aangespannen bij te wonen. Jeugdzorg eist van Heertje dat hij namen van medewerkers van de stichting buiten de publiciteit houdt. De zitting zou om 10.00 u. beginnen, maar als snel werd ons te kennen gegeven, dat dat 11.00 u zou worden. Bovendien kwam de behandeling van het kort geding te vervallen en werd het een bijeenkomst van de wrakingskamer.

Achter gesloten deuren

Bureau Jeugdzorg had geëist dat het kort geding achter gesloten deuren zou plaats- vinden. Rechter Walgraven die het kort geding zou behandelen stemde daar mee in. Professor Heertje, die voor eerlijkheid en openheid is, pikte dat niet en wraakte de rechter al ver voor dat de zitting zou beginnen. Daarna moest ook nog beslist worden of het aanwezige publiek aanwezig mocht zijn bij de behandeling van de wraking.
Zelfs die behandeling moest achter gesloten deuren. Wat heeft jeugdzorg en de rechtbank toch allemaal te verbergen?


Publiek
Tot 12.30 u. hebben wij zitten wachten. Zonde van de tijd? Absoluut niet, want het is een ware eer om deze zeer charmante, innemende professor te ontmoeten. Neem hem niet in de maling en maak niet al te domme opmerkingen, want hij is zeer scherp en je krijgt dan op gepaste wijze de wind van voren. Maar het is werkelijk een groot genoegen om met deze man een gesprek te voeren waar hij dan ook alle tijd voor neemt. Bedankt Professor Heertje dat u uw nek zo uit steekt inzake de ellende die Bureau Jeugdzorg veroorzaakt!  Wordt vervolgd. 

>>> Professor Heertje over Bureau Jeugdzorg