woensdag 16 april 2014

HOOG GEPLAATSTE MEESTERS IN DE RECHTEN WEER GENOEMD ALS KINDERVERKRACHTERS!

Pedo Zwart Toga Tuig Op de laatste dag van de Demmink getuigenverhoren vlogen, onder ede, nogmaals de namen van het Geile Pedo Zwarte Toga tuig door de rechtszaal.
Het laagste van het laagste soort in toga, dat het 'klootjesvolk' berecht en bestraft en in hun vrije tijd schaamteloos hun snikkel in de kinderen van dat zelfde 'klootjesvolk' steekt. Een van de namen betreft mr. Wabeke en die is nu raadsheer in Den Haag. Reken er op dat van u verwacht wordt, dat u voor zo'n Raads-pedo-heer gaat staan als die de zittingszaal binnen komt.
En dat dat zo moet blijven blijkt wel uit het telefoongesprek wat Micha Kat voerde
met >>> Frans Zonneveld van de Raad voor de Rechtspraak over mr. Wabeke.


Meesters in de rechten, meesters in de pedo-seks  Emile Broersma, de eerste getuige vandaag, ex rechercheur van het CRI gaf destijds leiding aan het observatieteam 'terrorisme en bijzondere taken'. Hij verklaarde vandaag onder ede, dat hij voormalig hoogste baas van justitie mr. Joris Demmink moest observeren in een onderzoek naar vier pedoverdachten. Mr. Demmink was een van die vier. De anderen waren drie Hoofdofficieren van Justitie: mr. Jan Wolter Wabeke, mr. Hans Holthuis en mr. Henk Wooldrik.

Zelfde namen al eerder genoemd

Dezelfde hoge meesters in de rechten zijn al eerder door getuigen in de Demmink getuigenverhoren genoemd. Die getuigen hadden het over het zogeheten Rolodexonderzoek.  De bekende Professor Ger van Roon speelde toen ook een grote rol, zijn woning overigens ook. Onder andere ex agent Leen de Koter noemde al eerder onder ede, exact dezelfde namen als Emiele Boersma vandaag deed. 

Tjeerd Postma
Tjeerd Postma Oud-ambtenaar van Justitie was vandaag de 2e getuige. Hij verklaarde vanmiddag onder ede dat Hans Bakker, oud-chauffeur van Demmink, heeft verteld dat Demmink in Brussel met een jonge jongen gênante seksuele handelingen zou hebben verricht op de achterbank van de dienstauto. Postma heeft dit in 2002 aan de BVD doorgegeven, en was dan ook stomverbaasd dat Demmink later dat jaar alsnog tot secretaris generaal werd benoemd.

Peter R. de Vries
Peter R. de Vries publiceerde vorige week nog een interview met diezelfde v.m. chauffeur Hans Bakker. Peter R. de Vries verscheen diezelfde avond ook nog eens vol trots met Bakker in het programma Pauw en Witteman. In dat interview én bij P&W verklaarde Bakker, dat hij nooit iets onoorbaars had gezien, meegemaakt of gehoord over Demmink. Dat is vandaag, maar ook al eerder door John Moeleker weersproken. Moeleker werd op 11 april jl. >>> onder ede verhoord