dinsdag 18 maart 2014

ZWAARGEWONDE, VOOR HET LEVEN VERMINKT, WONINGCORPORATIE STADGENOOT- BRANDEN!

In aanloop naar het kort geding op vrijdag 21-03-2014 om deze site in zijn geheel van het web te verwijderen. Slachtoffer van één van de honderden brandstichtingen spreekt en toont zijn verminking aan heel Amsterdam!


Alles, maar dan ook echt alles, wat ik op mijn inktzwarte goudeerlijke website heb gepubliceerd, kan ik met degelijk steekhoudend bewijs onderbouwen!

Bovenstaande beelden én de verklaring van mijn medebewoner is gerelateerd aan het bericht over de honderden brandstichtingen. Een schandalige Amsterdamse doofpotaffaire die Nico van den Ham helemaal kapot heeft gemaakt.
Woningcorporatie Stadgenoot probeert aanstaande vrijdag middels een kort geding alles weer terug te kunnen proppen in haar overvolle vuile zaakjes doofpot.

>>> WOONCOMPLEX STADGENOOT GETEISTERD DOOR BRANDSTICHTINGEN 

Bovenstaand slachtoffer van de bewust door Stadgenoot en haar kliek gedoogde brandstichtingen kreeg nooit enige aandacht van Stadgenoot en werd genegeerd! De Achilles pees van medebewoner Heikerk was volledig doorgesneden!

Doelbewuste, gedoogde, gewenste brandstichtingen! Allemaal om de vuile belangen van Woningcorporatie Stadgenoot en haar kliek te dienen.
Het betrof hier een zeer grote brand met een zwaargewond slachtoffer dat nooit door de politie is gehoord! Ook hebben andere bewoners nooit iets gemerkt dat de politie een onderzoek heeft verricht. Een onderzoek door de politie, wat je toch wel mag verwachten na zo'n grote allesverwoestende brand. Blijkbaar niet als het om de belangen van woningbouwvereniging Stadgenoot gaat!

Volstrekte asociale lak aan de onnodig langdurende intense ellende, van de door Stadgenoot zo geminachte huurders!

Woningcorporatie Stadgenoot verzoekt pyromaan op kantoor te komen, om de brieven van Nico van den Ham over de pyromaan, gericht aan Stadgenoot te komen lezen.

>>> WONINGCORPORATIE STADGENOOT BLIJ MET PYROMAAN

Alles wat ik in dit bericht en andere berichten over woningcorporatie Stadgenoot en haar kliek beweer, is de absolute waarheid en niets is overdreven, ook niet inzake de grote aantallen brandstichtingen.

Alles wat ik beweer, kan ik ondersteunen met degelijke steekhoudende bewijsstukken!!!

Nico van den Ham, melder van slechts datgene wat hem is overkomen en die voor dat melden daarvan zwaar wordt bestraft.

Daar weer over klagen, nog meer straf!

Door Nico van den Ham. Journalist en melder van misstanden en vuile zaakjes. I.s.m. wij hebben lak aan onze woningcorporatieredactie