maandag 10 maart 2014

GETUIGENVERHOREN SEKSUEEL KINDERMISBRUIK DEMMINKRanzige Pedo Justitie-doofpot moet zo snel mogelijk weer worden gesloten zo bleek vandaag weer in de Utrechtse Rechtbank

Voor de derde keer waren wij vandaag bij de getuigen verhoren inzake vermeend seksueel kindermisbruik door mr. Joris Demmink. 

Zware lange dagen, maar zeer de moeite waard om bij aanwezig te zijn! 

Hoe vuil gaat het er bij justitie aan toe? Nog meer onthullingen? 

Uren lang tegen deze rechter aankijken
Tegen bovenstaande rechter zitten de aanwezigen, dus ook ik zo'n 6 tot 8 uur per zittingsdag aan te kijken. Zelf vind ik het aanschouwen en aanhoren van deze vrouw niet bepaald een straf. In de keel van rechter Natasja Gehlen liggen wat hete aardappelen te garen. Meestal ga je daar heel erg bekakt door spreken.
Rechter Natasja doet dat ook een beetje, maar ze kan het hebben. Ik houd het er op dat ze een beetje deftig, maar wel zeer duidelijk spreekt.


Oplezen

Rechter Natasja schrijft alles op wat zij hoort van de getuige en dicteert dat bij regelmaat aan de griffier. Dat gaat langzaam en duidelijk, want de griffier, ook een vrouw, moet dat allemaal secuur opschrijven.
Bij grote regelmaat leest de griffier het dan nog eens allemaal voor. Je kunt dus drie keer horen wat de getuige heeft verklaard. Dat kost tijd, maar dat is niet erg als er wat zinnigs uitkomt. Vandaag droop de partijdigheid van de verklaringen van getuige er volgens velen af! De meesten waren dan ook blij dat het deze keer zo vroeg, rond 14.00 uur, 'klaar' was.  


Secretaresse van mr. Demmink 
Hadden wij aanvankelijk begrepen dat de getuige die vandaag werd gehoord, mevrouw Storm van 's Gravenzande, de v.m. secretaresse is geweest van Joris Demmink. Vandaag vertelde deze mevrouw dat haar baas destijds directeur-generaal dhr. Greven was. Joris Demmink stond daar natuurlijk wel weer boven, maar met Demmink had mevrouw Storm slechts een keer telefonisch gesproken. Dat gesprek duurde nog geen minuut. Verder had zij, tijdens een bijeenkomst, Demmink ergens 'even in een hoekje zien staan' en dat was het.

Jongetjes regelen om seks mee te bedrijven
Dat mevrouw Storm jongetjes moest regelen, waar mr. Demmink seks mee wilde bedrijven, was niets van waar zo verklaarde zij vandaag.
De bij de notaris afgelegde verklaringen van 2 voormalig gevangenis directeuren kloppen dus niet volgens mevrouw Storm van 's Gravenzande.

Notariële aktes

>>>
 
VASTLEGGING VERKLARING (Van Huet)

>
>> VASTLEGGING VERKLARING (Bart Molenkamp)

De 2 voormalige gevangenisdirecteuren Molenkamp en Van Huet zijn vrijdag aan de beurt om onder ede een verklaring af te leggen. Aangenomen mag worden dat hun relaas lijnrecht tegenover dat van getuige Storm zal staan. Dit gelet op de bij de notaris vastgelegde verklaringen.

Ga naar de website van Micha Kat voor een mondeling verslag van Micha >>> Klokkenluideronline.is

Zie ook het gesprek dat Martin Vrijland had met Micha Kat via de website van Martin Vrijland >>> Martin Vrijland.nl