KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

vrijdag 14 maart 2014

GETUIGENVERHOOR PEDOFIEL KWESTIE JORIS DEMMINK RECHTBANK UTRECHT LOOPT UIT


15-03-2014 15.45 U.

 ZEER SCHOKKEND NIEUWS!

WEER EEN DODELIJK ONGELUK IN DE DEMMINK KWESTIE!Broer van slachtoffer belt kort na publicatie deze site. 


Oud Panorama Journalist Fred de Brouwer verongelukt in Thailand, net voordat hij zou komen vertellen over Joris Demmink in Pauw en Witteman. Bevestigd!

Bedroefde en geschrokken broer van het slachtoffer, René de Brouwer belt deze site 10 minuten na het publiceren van het schokkende nieuws op.

Condoleances van ons aan hem, zijn familie en vrienden, bij deze!


Journalist Fred de Brouwer voelde zich bedreigd en zat al eerder ondergedoken vanwege de Demmink kwestie. Daarna is De Brouwer naar Thailand verhuist bevestigd zijn broer

Vrijdag kort geding inzake verwijderen deze site.
Zal ik de site nu direct verwijderen vraag ik mij af?

Krijgt Nico van den Ham ook een dodelijk ongeluk? 

UPDATES: 
Fred de Brouwer werd korte tijd achtervolgd!
Dader op de vlucht en onvindbaar! 


Meeste gecensureerde staatsmedia zwijgt tot nu toe

Berichtgeving inzake Demmink wellicht een extra reden deze site te verbieden! Kort geding 21-03

Website Klokkenluideronline.is Journalist Micha Kat met steekhoudende reactie op overlijden Fred de Brouwer. Hier spreekt >>> Micha Kat


______________________________________________

Extra! Woordvoerder Woningcorporatie Stadgenoot liegt over massale huisuitzettingen! Klik op deze tekst voor een reportage


____________________________________________________________


14-03-2014
Catastrofale getuigenverklaring onder ede voor Demmink én getuige Storms van 
's Gravenzande

Geen geheimen! Dus 
gewoon camera's! Geen verzoek, zitting achter gesloten deuren! Geen advocaat!
Oud gevangenisdirecteur Van Huet had en heeft geen geheimen! En dat liet hij blijken ook. Van Huet maakte geen enkel bezwaar tegen camera's, die dan ook de hele dag, meest op hem gericht, hebben gedraaid. (De rechter vraagt aan de getuige of deze bezwaar heeft. Heeft deze dat, dan blijven de camera's uit) Van Huet zat er rustig bij, zonder advocaat, maakte af en toe een grapje en vertelde zeer gedetailleerd zijn relaas.

Wél geheimen? Beslist geen camera's! Verzoek, zitting achter gesloten deuren! Wél een door justitie betaalde topadvocaat!
Had en heeft mevrouw Storm van 's Gravenzande geheimen? Bij haar getuigenverhoor moesten de camera's uit. Zij had wél een (top) advocaat en ook had zij een verzoek ingediend om het verhoor achter gesloten deuren te laten plaatsvinden. Een verzoek wat overigens werd afgewezen. Mevrouw Storm keek telkens haar advocaat vragend aan en voelde zich duidelijk niet op haar gemak.

Wie pleegt hier meineed of maakt zich schuldig aan een ander misdrijf?

Jongetjes regelen voor seks
Dat Storm van 's Gravenzande gezegd zou hebben dat zij jongetjes moest regelen, voor mr. Joris Demmink om seks mee te hebben was niets van waar. Dat verklaarde zij op maandag 10 maart jl. onder ede.


Wél jongetjes regelen!
Vandaag verklaarde Van Huet, dat hij er 100% zeker van is, dat mevrouw Storm heeft gezegd dat zij jongetjes moest regelen voor Demmink. Storm had er destijds nog bij verteld, dat zij geïrriteerd en verontwaardigd was inzake wat zij voor Demmink moest doen. 

Storm van 's Gravenzande
Afgelopen maandag verklaarde Storm onder ede, dat het hele verhaal inzake jongetjes regelen voor Demmink, door de 2 oud gevangenisdirecteuren Van Huet en Molenkamp verzonnen is. De oud directeuren, Bert Molenkamp en Jacques van Huet, hebben dit verhaal vorig jaar in een verklaring bij de notaris laten vastleggen.

Gevangenisstraf voor Storm voor meineed of medeplichtig zedenmisdrijf?
Is Storm nu schuldig aan meineed waarmee zij een gevangenisstraf riskeert,  of is zij medeschuldig aan zeer ernstige kinderseks zedenmisdrijven, wat toch ook niet onbestraft mag blijven is nu de vraag. Is het het één, of is het het ander? 

Langdurig verhoor
Het verhoor van oud gevangenis directeur Van Huet nam zoveel tijd in beslag, dat rechter-commissaris Gehlen het verhoor van de 2e getuige dat ook vandaag gepland was uitstelde. De heer Bert Molenkamp, ook oud gevangenis directeur, had lange tijd zitten wachten. In overleg met hem stelde de rechter zijn verhoor uit naar 25 maart om 09.00 uur. Wij spraken de heer Molenkamp buiten voor de rechtbank en opperden, dat het toch wel heel vervelend voor hem moest zijn dat hij de hele middag heeft moeten wachten en nu onverrichter zake naar huis moest gaan.

Reactie Molenkamp
De reactie van mijnheer Molenkamp daarop was uitermate verrassend! Hij gaf aan dat helemaal niet erg te vinden en gaf daarbij een voorbeeld van wat wél heel erg was.
Wat dat voorbeeld van mijnheer Molenkamp is maken wij nog even niet bekend. Dit omdat dat in dit stadium niet passend is dat nu openbaar te maken. We gaan dat na het verhoor van mijnheer Molenkamp zeker doen!
Wel verklappen wij alvast, dat het voorbeeld wat Molenkamp gaf, alles met kinderen, maar niets met pedofilie te maken heeft!


Volgende getuigenverhoor 24 maart om 09.00 uur.

Uitgesteld getuigenverhoor oud gevangenisdirecteur Molenkamp 25 maart om 09.00 uur. 

Door Nico van den Ham i.s.m. met onze corrupte wie naait wie pedo-redactie