KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

zaterdag 22 februari 2014

REACTIES OP LAFFE ARRESTATIE KAREL BAGCHUS HARTVERSCHEUREND

Dit artikel is in een wat andere vorm herplaatst. Het vorige is op raadselachtige wijze plotsklaps van deze site verdwenen. Nu wel een Back-Up!


Nog veel meer slachtoffers van de intens corrupte Politie, Justitie en Rechtspraak! Reguliere Media Zwijgt!

Minstens € 40.000,- advocaat-kosten heeft VVD Zwijn Ivo Opstelten voor deze pedofiel verdachte, v.m. hoogste baas justitie al betaald. Uw belastinggeld!


Alles wordt er aan gedaan om engerd mr. Joris Demmink de handen boven het hoofd te houden.

Na bezoek Amsterdamse >>> GGD Psychiater,
sleurt een laffe politie-overmacht met absolute 40-45 mentaliteit onschuldige beschaafde, zachtaardige gezonde (elite) pedofiel-hater zijn >>>  huis uit! 


Hartverscheurende reacties na laffe arrestatie en opsluiting op valse gronden van Karel Bagchus.

Aangrijpende reacties op arrestatie
Op de artikelen op mijn site over de laffe arrestatie en opsluiting op valse gronden van Karel Bagchus zijn zeer veel hartverscheurende reacties van door de overheid volledig kapot gemaakte, mij tot dan toe onbekende, mensen binnengekomen. Mijn inmiddels >>> bedreigde site bestaat nu ruim een jaar. Nooit eerder waren er zoveel bezoekers op een artikel. Al dagen achter elkaar. En dat terwijl ik toch ook grotere sites zoals die van >>> Steven Brown en >>> Micha Kat direct heb gewaarschuwd, die ook onmiddellijk gingen publiceren. 

Niet om de eer, maar om de verspreiding van het nieuws
Het gaat mij niet om de eer. Het gaat mij er om dat het eerlijke nieuws zo veel mogelijk wordt verspreid, want de reguliere - lieg en bedrieg- pulp-media zwijgt. Ik ben een paar dagen volledig 'gesloopt' geweest. Niet alleen van al het werk tot diep in de nacht. Maar ook van de vreselijke verhalen die ik telefonisch en ook wel per mail heb ontvangen. Verhalen van door de politie, justitie, rechtspraak enz. he-le-maal kapot gemaakte mensen. Doordat ik deze site heb, veel rechtszaken bezoek en andere sites lees, weet ik dat er veel volstrekt onschuldige mensen in de shit zitten. Kapot gemaakt door onze intens misdadige overheid. 

Tot alles toe in staat (semi) staatstuig
Er zijn andere, nog veel meer schrijnende gevallen. Mijn eigen kwestie is daarbij vergeleken peanuts. Ondanks dat, weet ik hoe het voelt om door corrupt, volgzaam en tot alles toe in staat >>> (semi) overheidstuig kapot gemaakt te worden voor de vuile belangen van hun corrupte elite bazen! De vele telefoongesprekken van de afgelopen dagen met mede-slachtoffers heeft mij dan ook extra aangegrepen.
Het grote aantal reacties heeft mij nog meer wakker geschud en heeft mij nog meer doen beseffen, dat het hier echt niet om wat sporadische gevallen gaat. Het is daarbij volstrekt niet te bevatten hoeveel staatstuig bereid is om massaal onschuldige goedwillende medemensen voor de rest van hun leven naar de verdommenis te helpen. 

  
Nederland absoluut het meest corrupte land in Europa

Nederlands  elite-pedofielen paradijs
Terwijl andere landen steen en been klagen over de vele Nederlandse pedofielen misdrijven, tikt gluiperd Mark Rutte middels zijn achterbakse Vuile Vieze  Doortrapte praatjes president Poetin herhaaldelijk op de vingers inzake de mensenrechten in zijn land. Hetzelfde geld voor het misdadige Amnesty Nederland dat ook net doet of elders van alles en hier niets aan de hand is.

Hieronder een reportage uit het Russische Journaal dat wij hier niet mochten zien. Met ondertiteling en dank aan >>> JDTV

Kijk vooral naar de gelaatsuitdrukking van gluiperd Rutte




Door Nico van den Ham Melder van Misstanden, Corruptie en andere vuile zaakjes
I.s.m. onze Anti-Pedofielenredactie

In het kader van hoor en wederhoor is dit artikel ook naar onderstaande adressen toegezonden:

GGD Amsterdam t.a.v. Psychiater Herman Plas

Politie Amsterdam Afdeling Pers