woensdag 19 februari 2014

MAN VAN GROTE DEMMINK POSTER GEARRESTEERD!

Breaking News!!!
Karel Bagchus Van de Demmink Poster Gearresteerd!!!

Grote Laffe Amsterdamse politiemacht heeft vanmiddag de zeer beschaafde, bescheiden, lieve man Karel Bagchus, alsof het een Al Qaida Terrorist betreft, gearresteerd!

Dat is ons een uur geleden medegedeeld. Wij hebben opnieuw opnamen bij zijn woning gemaakt. Maar die bieden niet veel nieuws. De posters hangen er nog wel.
Zijn motor én zijn auto zijn in beslag genomen door de >>> auto-weg-sleepdienst van GGD Psychiater Herman Plas.


Wordt Nico van den Ham nu morgen ook gearresteerd i.v.m het door hem gisteren geplaatste >>> Artikel over de poster van Karel over Joris Demmink?

Dit artikel kan de komende uren worden bijgewerkt. Andere, grote websites worden vanaf nu ook van deze regelrechte staats-terreur op de hoogte gesteld.Onder voorbehoud, later deze avond een interview met de aangeslagen Karel Bagchus. Hij is ongeveer een uur geleden tot onze grote verbazing vrijgelaten! Later meer.

Het interview met Karel Bagchus is opgenomen. Grote problemen om de opnamen op de site te krijgen. We blijven het proberen.   

Blijkbaar grijpt deze volstrekt onnodige Laffe, Misdadige Amsterdamse GGD-Politie actie, onder leiding van Psychiater Herman Plas,  heel veel mensen aan! Ik heb heel veel mail en twitterberichten, die ik nu allemaal niet kan beantwoorden. Sorry daarvoor! Later gegarandeerd antwoord!

Karel moest ook weer een idiote psychiater van de Amsterdamse GGD in zijn politiecel ontvangen! Exact dezelfde behandeling zoals ik die heb ondergaan.

Start het interview hier onder.
Hier onder een mail die Karel na zo'n bewogen dag nog naar ons en andere websites toe heeft gestuurd. In die mail links naar heftige filmbeelden, die Karel tijdens de voor hem zo ingrijpende gebeurtenissen toch nog heeft gemaakt! 
Bedenk, dat Karel een hele zware dag heeft gehad en dan toch nog zo'n goed verzorgde mail inclusief duidelijke filmbeelden uit laat gaan. Alle respect!

Het betreffende politiebureau aan de Linaeusstraat te Amsterdam staat bij mij bekend als een zeer crimineel hol waar de bezem hoognodig doorheen moet. Volstrekte schijt daar, aan elke wet en regel.
Dat kan ook, want ik heb daar op de meest keurige manier uitgebreid schriftelijk over geklaagd bij de hoofdofficier van justitie mr. G.T. Hofstee. Die zal het echter allemaal aan zij justitiële zijn reet roesten en geeft geen antwoord. 


Dat zelfde geldt voor de Nationale >>> Volksverlakker, bij sommigen beter bekent als de Nationale Ombudsman die zich ook in allerlei bochten wringt om alle vuiligheid in de overvolle staats-doofpot te houden.

Nu de mail van Karel met schokkend beeldmateriaal.

Hoi lieve mensen,

Het begon dus vanochtend al, toen ik de deur uit ging om een aangetekende brief voor burgemeester van der Laan op het gemeentehuis af te geven. Er zat een gele politie offerte onder de ruitenwisser van mijn voertuig. Ik ben eerst de post voor de burgemeester gaan wegbrengen en toen ging ik naar het politiebureau Linneausstraat om hun vergissing te corrigeren: http://www.youtube.com/watch?v=4wo_nPftuHk

Een paar uur later zag ik mensen voor de deur en dat bleken een heleboel politieagenten te zijn. Die hebben mijn voertuig gestolen: http://www.youtube.com/watch?v=2JIFsZMMLv0

Daarna kwamen ze mij ontvoeren waarbij ik uit de hal van mijn prive ruimte getrokken werd:http://www.youtube.com/watch?v=n6f79mo2uo4

In de politiebus heb ik eerst niets gezegd, maar gedurende de rit gaf ik ze de wind van voren, dat hun criminele overheid onze geboorteaktes op de beurs verhandeld hebben als beleggingsfonds, met ons lichaam en toekomstige belastinginkomsten als onderpand, en zij dus bij een bank in dienst zijn. Daarop heb ik ze allemaal commercieel aansprakelijk gesteld. Toen waren de politieagenten stil.

Na het fouilleren en stelen van mijn bezittingen heb ik de hulp-officier van justitie verteld dat ik tegen mijn wil werd vastgehouden en hij mij onmiddellijk in vrijheid diende te stellen. Dat weigerde hij en om een confrontatie te voorkomen heb ik gezegd dat ik niet wil dat zij geweld gebruiken en daarom onder dwang mee zal werken. En dat ik ook hem commercieel aansprakelijk zou stellen.

Ik werd opgesloten in een groot terrarium van beton en glas. Na verloop van tijd kwam er een mannelijke cipier samen met een man die vertelde van de GGD te zijn, en hij stelde zich voor als “een collega van Herman Plas”. Ik heb hem verteld dat ik geen gebruik wilde maken van zijn commerciële diensten. Hij wierp tegen dat hij niet commercieel is, en zijn hulp echt nodig was omdat het niet zo goed met me ging. Maar daar maakte ik korte metten mee door hem te confronteren met zijn riante salaris dat hij voor zijn werkzaamheden ontvangt, hij met zijn bezoek aan gevangenen geld verdient, en dus commercieel is. Tot slot vertelde ik hem dat het gesprek voorbij was. Daarop ben ik gewoon op mijn rug liggend omhoog gaan kijken, en na een vijf minuten durende poging van hem om het gesprek weer op gang te brengen droop hij samen met de cipier weer af.

Toen kwam er een vrouwelijke rechercheur die zich niet identificeerde. Ze wilde me komen “verhoren” maar ook aan die commerciële dienstverlening had ik geen behoefte. Een half uur later kwam ze op hoge poten vertellen dat zij mijn vingerafdrukken moest hebben. Ik heb haar gezegd dat ik daar geen toestemming voor gaf, ik de aandeelhouder en executoir ben van mijn NP en dat zij mijn trustee is. Daarop ontvluchtte zij mijn cel.

Om 20:15 werd ik door mevrouw de rechercheur vrijgelaten en een beschikking met een boete van 450,- wegens “belediging” in de hand gedrukt. Mevrouw de rechercheur weigerde zich op mijn verzoek te identificeren. Ik heb toen haar nog even flink de wind van voren gegeven over hoe wij met commercieel zeerecht worden opgelicht, en ze begreep precies waar ik het over had. Jammer dat ik dat niet opgenomen heb maar toen stond mijn telefoon nog uit.

Nadat ik thuis kwam bleek dat de beschikking niet getekend was en daarmee niet geldig. Toen ben ik s’avonds laat nog verhaal gaan halen bij het politiebureau linneausstraat: http://www.youtube.com/watch?v=fjqQge5sVOE

En nu “veilig” weer thuis.

Groetjes,


Door Nico van den Ham Melder van Misstanden, corruptie en andere vuile zaakjes
I.s.m. onze anti-pedofielenredactie


In het kader van hoor en wederhoor is dit artikel ook naar onderstaande adressen toegezonden:


GGD Amsterdam t.a.v. Psychiater Herman Plas

Politie Amsterdam Afdeling Pers