KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

maandag 9 december 2013

POLITIE, OM, WEGLOPENDE JONGEN KAPOT SCHIETEN GEEN STRAF

Dit is de Politie en Justitie in 'keurig' Nederland!

Je mooie kindPang! Politiekogel in de nek, weg is je kind!

Dit mag de politie in 'keurig' Nederland allemaal!
Mensen helemaal kapot liegen. Mensen volledig in elkaar slaan. Een toerist die op een huurfiets ergens fietst waar dat niet mag, compleet in elkaar rammen. Mensen in elkaar laten slaan. Bewijs opzettelijk wegmaken, zodat mensen jarenlang onschuldig in de bajes zitten.  Een negerin verkrachten in een isolatiecel en bloedend uit neus en vagina op de harde koude isolatiecel vloer achterlaten. Een geestelijk gehandicapt kind met een IQ van ong. 48, wat gelijk is aan dat van een kind van 8 jaar uit een schoolbusje trekken, omdat hij geen identiteit pasje bij zich heeft en daarom een week in een politiecel opsluiten. Journalisten die niet aan de eisen voldoen, dus een te grote bek hebben en te veel waarheid aan het licht brengen 4 maanden in voorarrest zetten.

Een jongen die te lang op de wc zit kapot, trappen en zijn hart en hersenen uit zijn lichaam roven en de ontstane ruimtes in het lijk opvullen met oude kranten! 

Het is het topje van de ijsberg, maar het staat wel allemaal op deze website en het kan. De politie mag dit allemaal ongestraft doen in dit schoftenland!

Hoezo de politie is corrupt in het buitenland, wie zegt dat? de NOS, RTL? SBS Hart van pulp nieuws Nederland?

Het kan en mag allemaal in dit 'keurige land Het maakt niet uit, het blauw geklede staatstuig mag het allemaal ongestraft, doen vind het openbaar ministerie onder leiding van het VVD -Bakbeest- Ivo Opstelten en VVD Volksonderdrukker Fred -bietenkop- Teven.

Goed opgeleide politie mensen monsters mogen een van de politie weglopende jongen ongestraft in zijn nek/rug kapot schieten

Zwarte toga tuig
Het stuk zwarte toga tuig, ja deze >>> officier van justitie bedoelen wij, stelde vanmiddag dat de laffe, goed opgeleide politieman, die een van de politie weglopende jongen van 17 jaar meedogenloos in zijn nek kapot heeft geschoten niets te verwijten valt en niet vervolgd hoeft te worden.

Nog een keer pang! Je kind weg, foutje! 'Niet zeiken, maak maar een nieuwe!'Je mooie kindPang! Politiekogel in de nek, weg is je kind!


De 'fijne integere' beëdigde politieagent heeft nooit contact opgenomen met familie! Maanden later verklaard hij pas, 'Ik was bang'.

Houden alle officieren van Justitie hier de mond over dicht?
Het zal godverdomme je mooie kind maar zijn! Is er nog steeds niet een officier van justitie die opstaat en zegt; man, man, man, dit kan toch niet langer zo? Niet een? Nee he! Bek open, baantje kwijt. Bek open over misstanden betekent bij politie en justitie er uit geflikkerd worden en dat kan natuurlijk niet.

Ik heb niemand doodgeschoten, ik heb wel het bovenstaande opgeschreven.

Schrijven en de bek open doen over misstanden, wordt in Nederland vaak meer bestraft, dan een laffe politieagent wordt bestraft, die iemand in de nek, kapot schiet of iemand op een andere wijze helemaal naar de >>> verdommenis helpt!

Smaad, laster stalking, belediging, niet netjes spreken.
Smaad? Laster? Belediging? Stalking? Ik weet het, het zijn de vuile oneigenlijke wapens van de politie en het zwarte toga tuig! Ik neem het risico. Haal mij maar op.
Sla mij maar opnieuw in elkaar en sluit mij maar op nieuw op valse gronden op.
Recht is recht en krom is krom. 
Ik houd mijn bek niet dicht. Nico van den Ham 60 jaar, niets meer te verliezen! 

Keert u zich tegen mij?  Ik ben Nico van den Ham Amsterdam. Contact?
In de navigatiebalk vind u mijn contactgegevens onder contact.


>>>  Reconstructie laf politie nekschot 


Gerelateerde berichten:

>>> Politie trapt jonge man dood. Hart en hersenen uit lichaam geroofd

       Lege lichaamsruimten opgevuld met oude kranten

Vorige berichten:

>>> Laffe in de rug schietende politieagent voor rechter


>>> Vals proces-verbaal van corrupte politieman

I.s.m. onze corrupte -ik schiet je kind lek- politiezakenredactie

LAFFE IN DE RUG SCHIETENDE POLITIEMAN VOOR DE RECHTER

Moeder en broer van de door de politie in de rug doodgeschoten 17 jarige Rishi eisen dat de laffe blauw geklede staatsslaaf wordt vervolgd voor moord!
Rechtszaak

Vandaag begint de rechtszaak tegen de laffe blauw geklede staatslaaf, die de 17 jaar jonge Rishi Chandrikasing dodelijk in zijn nek schoot.
Rishi was ongewapend en liep nota bene weg van het schietgrage stuk staatsvuil!


Verzoek uitstel
Advocaat van de familie mr. M. Rupertie heeft om uitstel van het proces gevraagd omdat de aanklacht volgens de familie nergens op slaat. Uit een bericht van de rechtbank Den Haag, wat ons bereikte blijkt dat de schietgrage politieagent wordt bedreigd!


Bedreiging politieagent verzonnen door justitie of de politie?
De verdrietige familie van Rishi verklaren absoluut niets met die bedreiging te maken te hebben. Gelet op onze ervaringen met onze 'fijne' -wij houden elkaar allemaal de hand boven het hoofd- justitie, vragen wij ons af, of die bedreiging niet is verzonnen door justitie en/of de politie, om zo van deze laffe-politieagent een slachtoffer-politieagent te creëren.

Heeft justitie weer wat te verbergen?
Wij hadden graag bij de zitting aanwezig willen zijn om de terecht staande politieman in zijn ogen te kunnen kijken. Echter justitie heeft ook hier kennelijk weer heel wat te verbergen, want publiek mag vandaag de zittingzaal niet in. Belangstellenden kunnen de zitting volgen in een andere ruimte via een scherm. Wij zien er dan ook van af, om er bij te zijn.

Begrafenis 
Enige weken geleden werd bekend dat de politie de begrafenis van Rishi zal betalen.
Fijne mensen toch, daar bij de politie.


Wij wensen de verdrietige familie en vrienden van Rishi heel veel sterkte!

Naschrift:  11.00 u.  Zo juist bereikt ons het bericht, dat justitie tegemoet komt aan de klachten van de familie van Rishi die de klachten te licht vond. De klacht is nu moord. De Officier van Justitie zal echter vrijspraak vragen voor moord, omdat er geen sprake van voorbedachten rade is volgens de OvJ.

Gerelateerde berichten:

>>> Politie trapt jongeman dood. Hart en hersenen uit lichaam geroofd.
       Lege ruimtes opgevuld met oude kranten

>>> Politie schiet weglopende Mike dodelijk in zijn rug

>>> Nationale Ombudsman of Nationale Volksverlakker


Vorig bericht: >>> Vals proces-verbaal deel 4

I.s.m. onze corrupte politiezakenredactie en onze klassen justitieredactie