KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

donderdag 21 november 2013

BEWONERSCOMMISSIE STADGENOOT INFORMATIE BIJEENKOMST SLECHT BEZOCHT

Persbericht

Ook nu weer integrale geluidsopnamen van de bijeenkomst!

Twee leden bewonerscommissie met spoed opgenomen in kliniek/rusthuis!

Een lid van bewonerscommissie kreeg bijna klappen van 2 woeste bewoners!


Bewoner kreeg brief van het onnozele bedrijfsjuristenwicht van Stadgenoot!

Voorzitster commissie geeft stiekem papieren om te tekenen aan halfblinde
80 jarige bewoonster!

De 2 andere aanwezige leden van de commissie mochten dat niet weten!


_________________________________________

Verslag van de bewonersbijeenkomst 20 november 2013 in de Loge/Hal van het wooncomplex van de -wij hebben volstrekt lak aan onze huurders- woningcorporatie Stadgenoot!

Informatie bijeenkomst zeer slecht bezocht
De avond werd bezocht door slechts zo'n 20 huurders en dat is natuurlijk heel erg weinig in zo'n groot wooncomplex met 171 appartementen. De bewoners hebben blijkbaar geen enkel vertrouwen in de bewonerscommissie van Stadgenoot!


Slechts drie leden bewonerscommissie aanwezig

Er waren slechts 3 leden van de pas opgerichte bewonerscommissie aanwezig.
De zelfbenoemde voorzitster Miep Cornellisse, die de commissie al jaren in haar eentje runt, wat wettelijk helemaal niet kan, en 2 mannen die zich recentelijk hebben aangemeld. Nog weer 2 andere mannen van de bewonerscommissie die zich ook recentelijk hebben aangemeld waren verhinderd, zo werd ons medegedeeld.

Twee leden van bewonerscommissie met spoed opgenomen in een kliniek
Na de bijeenkomst van de bewonerscommissie van Stadgenoot vernamen wij, dat die
2 andere leden van de commissie niet aanwezig konden zijn, omdat zij met spoed zijn opgenomen in een kliniek/rusthuis.
Dit omdat zij compleet waren doorgedraaid en in dat rusthuis bij liggen te komen van de immense, levens ontwrichtende, door merg en been gaande, boor, frees en klopgeluiden, veroorzaakt door de door Stadgenoot georganiseerde -volstrekte schijt aan onze huurders- renovatie.


Zoete broodjes
Tot grote, grote ergernis van meerdere bewoners werd er vrijwel uitsluitend over futiliteiten gesproken en werden er nagenoeg alleen maar 'zoete broodjes gebakken' door de bewonerscommissie van Stadgenoot. Ja nogmaals, u leest het goed de bewonerscommissie van Stadgenoot!

Eén medebewoner kreeg in begin het woord.
Een medebewoner nam en kreeg vrijwel constant het woord in het begin.
Dat was niet erg, want die medebewoner deed het goed.
Telkens als Nico wat wilde zeggen werd er geprobeerd hem de mond te snoeren.
Dat gebeurde tot ieders grote verbazing, door dezelfde persoon die op de eerste, voor Stadgenoot zo >>> dramatisch vroegtijdig beëindigde informatieavond  juist van Stadgenoot eiste, dat Nico van den Ham het woord moest krijgen met microfoon!


Commissieleden geïndoctrineerd door mijnheer De Haas van Stadgenoot?
Wellicht heeft dit lid van de bewonerscommissie van Stadgenoot, die overigens een uitermate vriendelijke man is, langdurig met Mijnheer -de gladde Stadgenoot glijer- Paul de Haas zitten praten. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat het lid van de bewonerscommissie duidelijk is geïnstrueerd door voorzitster -Stadgenoot politie handlanger- Miep Cornellisse en dat daarom Nico van den Ham deze keer eigenlijk niet meer zo veel mocht zeggen? Het lijkt er wel op.

Een lid van bewonerscommissie bijna aangevlogen door 2 bewoners
Datzelfde lid van de bewonerscommissie van Stadgenoot, hoorde Nico op een gegeven moment tegen een bewoner zeggen dat hij beter niet kon tekenen omdat hij dan
€35,- euro en ook nog een bedrag aan onderhoudskosten per maand aan Stadgenoot zou moeten gaan betalen. Dit alles voor de combiketel die Stadgenoot wil gaan instaleren. Nico werd daarop door het lid van de bewonerscommissie van Stadgenoot heftig aangevallen, omdat hij dat niet mocht zeggen!

Daarop vlogen 2 medebewoners het lid van commissie bijna aan.

Alles is geregistreerd door de bewakingscamera's
Dat het lid van de bewonerscommissie, waarvan ik aanvankelijk niet zo veel mocht zeggen, bijna door 2 bewoners werd aangevlogen, toen hij Nico van den Ham verbood een medebewoner te adviseren, is geregistreerd door de bewakingscamera's.
Het geschreeuw, 'jij bent van Stadgenoot! Jij bent van Stadgenoot!' Is door de verborgen geluidsopname apparatuur van Nico van den Ham opgenomen.

Opnamen bewakingscamera's volstrekt waardeloos ! Privé opnamen Nico inmiddels veilig gesteld!

De registratie van het een en ander door de camera's zijn volstrekt waardeloos omdat  >>>  woningcorporatie Stadgenoot en politie frauderen met camerabeelden als de beelden Stadgenoot en haar kliek niet zo uitkomen. De door Nico zelf opgenomen geluidsopnamen zijn inmiddels op een USB Stick gezet en dus (elders) veilig gesteld!

Doorgedraaide bewoners

Een doorgedraaide bewoner heeft inmiddels een boze brief gekregen van het
>>> onnozele bedrijfsjuristenwicht mr. M. Bos van de juridische afdeling van Stadgenoot omdat hij zich agressief had opgesteld tegen de bouwvakkers.
Eerder is er al politie in het gebouw geweest omdat er weer een andere
>>> huurder van Stadgenoot totaal buiten zinnen raakte en een bouwvakker met een groot mes heeft bedreigd!


Zelfbenoemde voorzitster commissie van Stadgenoot geeft stiekem papieren van Stadgenoot om te ondertekenen aan halfblinde 80 jarige zieke bewoonster!
Aan het eind van de bewonersbijeenkomst bracht ik de halfblinde, 80 jarige zieke medebewoonster naar haar woning. Onderweg liet de vriendelijke mevrouw mij een formulier zien van woningcorporatie Stadgenoot, bestemd om te ondertekenen voor akkoord. Zij vertelde dat zij dat formulier zojuist van schreeuwlelijk (alleen als Stadgenoot er niet bij is) Miep Cornelisse had gekregen. Het zoveelste bewijs dat Miep Cornelisse een gluiperige Handlanger van Stadgenoot en haar kliek is.

De twee andere leden van de bewonerscommissie wisten niets van formulier!
Ik ben naar beneden gerend en heb de 2 andere leden van de bewonerscommissie nogmaals aangesproken en hen verteld over het formulier. De 2 leden reageerden uiterst verbaast en wisten van niets, en geloofden mij aanvankelijk niet. De voorzitster had de formulieren van de -list en bedrog- woningcorporatie Stadgenoot heimelijk in bezit en stiekem aan de medebewoonster gegeven.

Bewonerscommissie van Stadgenoot

Dat wij de bewonerscommissie benoemen als de bewonerscommissie van Stadgenoot is toch niet zo vreemd. Want het kan toch niet zo zijn, dat een voorzitster van een bewonerscommissie, heimelijk voor de andere leden, documenten in haar bezit heeft en stiekem afgeeft aan één bewoonster die half blind, ziek en oud is.
Kan het allemaal nog meer smerig? Kan het allemaal nog vuiler? Het is dat iedereen hier inmiddels wel wakker is van de immense bouwgeluiden, anders zou ik zeggen mensen word wakker!

Document ten gunste van Stadgenoot
Een document wel te verstaan, dat bestemd is om voor akkoord te ondertekenen!
Een akkoord ten gunste voor woningcorporatie Stadgenoot, verborgen voor de andere leden in bezit en onopgemerkt uitgedeeld door de voorzitster van de onafhankelijke bewonerscommissie van/voor woningcorporatie Stadgenoot!

Een email adres van de bewonerscommissie is ons niet bekent. Wel hebben wij aangekondigd aan de commissie dit verslag nog deze nacht te publiceren.


Dit bericht is door ons in het kader van hoor en wederhoor verzonden naar de volgende adressen:

pdehaas@stadgenoot.nl 
jbulder@stadgenoot.nl
  
info@stadgenoot.nl   t.a.v. Dhr. R. Boomgaard
mbos@stadgenoot.nl
De Jong >>> bungalowverhuurster  pdejong@stadgenoot.nl
H. Plas GGD Amsterdam
>>>
Psychiater/bungalowverhuurder  vangnet@ggd.amsterdam.nl             amsterdamoost@sp.nl


Gerelateerde berichten >>> Renovatie Stadgenoot | Diefstal van elektriciteit?

I..s.m. onze corrupte woningcorporatieredacteur, oud werknemer van Stadgenoot, kroegloper, snuiver Dhr. Vroeghindewey en bijgewerkt door onze criminele -wie naait wie- waarheidscommissie

Niet tekenen is niet strafbaar   Juridische hulp gevraagd!