KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

dinsdag 20 augustus 2013

BESLISSING VAN HOF HOGER BEROEP MICHA KAT

Graag had ik willen reageren op zijn eigen website, maar inloggen
bij >>> http://www.klokkenluideronline.is/ lukt  mij al maanden niet en opnieuw registreren onder een andere naam is ook onmogelijk. Micha Kat weet ervan, maar weet ook de oorzaak niet.


Dan maar hier mijn reactie op:  >>> YEHUDI EN EN ZIJN MOEDER GEOFFERD
Micha Kat is, bijna altijd positief en dat is natuurlijk een goede eigenschap. Het zal ook de reden zijn dat hij het ondanks het  vele >>> JUSTITIEEL GETREITER  allemaal vol kan houden.

Mijn reactie op de beslissing van het Haagse hof is, dat we het allemaal nog maar moeten zien of we er ooit nog wat van horen! 'De zaak is aangehouden voor onbepaalde tijd' zo lezen wij.

Ik ben geen Micha Kat en mijn strijd met onze fijne overheid duurt 'nog maar' 3 jaar en is in omvang ook niet te vergelijken. Maar ik heb in die drie jaar wel ervaren, dat dat 'aanhouden' het zelfde is, als nooit meer wat van horen.


Ik denk dan ook, dat dat 'aanhouden' gewoon ook een van de vuile wapens is van het hele criminele netwerk van de overheid! Mocht ik ongelijk hebben Micha en er komt toch een vervolg dan zal ik er zeker weer bij zijn! Sterkte en ga door! Respect!

VORIG BERICHT 
>>> WONINGCORPORATIE STADGENOOT DOET VALSE AANGIFTE|POLITIE WERKT VOLGZAAM MEE