KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

dinsdag 17 december 2013

REGIE ZITTING PEDOFIEL KWESTIE DEMMINK

Eindelijk, na jarenlang gedraai is het dan zo ver! 
Op 27 september jl. werd al door de Utrechtse rechtbank beslist dat er getuigen mogen worden gehoord in de pedofiel kwestie mr. Joris Demmink.
 

Nu, vanmorgen, is tijdens een regie zitting in diezelfde rechtbank besloten, wanneer en wie er worden gehoord en hoeveel tijd daaraan ong. besteed gaat worden.       


Wij waren erbij
De tot voor kort hoogste baas van justitie mr. Joris Demmink vertelde zelf al eens, dat hij zich er >>> niets van aan trekt dat hij massaal wordt beschuldigd dat hij seks heeft bedreven met kinderen. Wij vragen ons af of hij er zich nu, na deze regiezitting waar wij bij waren, nog niets van aan trekt. Dat hij dat nog steeds niet doet, kan maar zo en het zou ons niets verbazen!


Getuigen
Er worden 2 rechercheurs, 2 ex gevangenisdirecteuren en een Nederlandse man, die in het verleden minderjarig slachtoffer was, gehoord. De Turkse advocaat Eren Keskin wordt ook (met tolk) opgeroepen. Tevens mag de documentaire Dutch Injustice: waarin belastende verklaringen voor mr. Demmink voorkomen, in de rechtszaal worden getoond, zo besliste de rechter commissaris!


Dit is die documentaire:
Doofpotstaat Nederland
Jarenlang is er in deze keurige schurken  rechts staat, door veel 'beschaafde' -wij houden elkaar allemaal de hand boven het hoofd-  Haagse dames en heren, van alles aan gedaan te voorkomen om zelfs maar een onderzoek te starten naar de vermeende kinderseks smeerlapperij van Demmink. 

Actie, strijd
Na heel veel actie, strijd en doorzettingsvermogen van vele diverse personen, rijk of arm, bekend of niet bekend, is er dan eindelijk een doorbraak. Er komt een onderzoek en dat is al heel wat.

Namen van strijders
Graag zouden wij de namen van deze strijders noemen. We doen dat echter niet, omdat het niet anders kan dat we dan zeker velen zullen vergeten (de minder bekenden) die ook hun nek, op welke wijze dan ook, uit hebben gestoken. En dat vergeten is niet eerlijk, vandaar! Groot respect voor allen!!!

Zoek het zelf maar uit 
Beste lezers zoekt u zelf maar uit wie allemaal hun nek uit steken in deze kwestie.
U vind ze gemakkelijk door te gaan Googelen! Dat Googelen is tevens een goede stimulans voor degenen, die dat nog niet doen, om eens verder te kijken dan de Zwarte Piet, Badr Hari, Cordon, hersenloze pulp troep, die u dagelijks voorgeschoteld krijgt van de reguliere hersenspoel, nep media.


Rechtsbijstandkosten  
De rechtsbijstandkosten voor mr. Demmink tot nu toe bijna  €40.000,,- zijn door de staat, u en ik, betaald! (het is toch wat) Wij denken dat alleen al dit gegeven, een heel slecht voorteken is, v.w.b. een eventuele veroordeling en/of straf voor de voormalig hoogste baas van justitie mr. Demmink.

Niet goedgelovig 
En kom nu niet met het verhaal aan, dat beslist de onafhankelijke rechter wel. Ook wij weten heus wel wat er in deze, in het wetboek van strafrecht is vastgelegd. Maar ja, wij kijken, luisteren en lezen niet uitsluitend die hiervoor vermelde reguliere pulp media en zijn dan ook niet meer zo goed gelovig dus........ nou, vult u dat zelf maar in.

___________________________________________________________

Dit vinden wij o.a. niet eerlijk!
Verdacht van PIK in een  kind en een baan bij justitie, geen arrestatie!
Verdacht van PIK een pak koffie bij AH, geen baan bij justitie, wel arrestatie!


I.s.m. onze altijd bezopen rechtbankredacteur