KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

maandag 9 december 2013

POLITIE, OM, WEGLOPENDE JONGEN KAPOT SCHIETEN GEEN STRAF

Dit is de Politie en Justitie in 'keurig' Nederland!

Je mooie kindPang! Politiekogel in de nek, weg is je kind!

Dit mag de politie in 'keurig' Nederland allemaal!
Mensen helemaal kapot liegen. Mensen volledig in elkaar slaan. Een toerist die op een huurfiets ergens fietst waar dat niet mag, compleet in elkaar rammen. Mensen in elkaar laten slaan. Bewijs opzettelijk wegmaken, zodat mensen jarenlang onschuldig in de bajes zitten.  Een negerin verkrachten in een isolatiecel en bloedend uit neus en vagina op de harde koude isolatiecel vloer achterlaten. Een geestelijk gehandicapt kind met een IQ van ong. 48, wat gelijk is aan dat van een kind van 8 jaar uit een schoolbusje trekken, omdat hij geen identiteit pasje bij zich heeft en daarom een week in een politiecel opsluiten. Journalisten die niet aan de eisen voldoen, dus een te grote bek hebben en te veel waarheid aan het licht brengen 4 maanden in voorarrest zetten.

Een jongen die te lang op de wc zit kapot, trappen en zijn hart en hersenen uit zijn lichaam roven en de ontstane ruimtes in het lijk opvullen met oude kranten! 

Het is het topje van de ijsberg, maar het staat wel allemaal op deze website en het kan. De politie mag dit allemaal ongestraft doen in dit schoftenland!

Hoezo de politie is corrupt in het buitenland, wie zegt dat? de NOS, RTL? SBS Hart van pulp nieuws Nederland?

Het kan en mag allemaal in dit 'keurige land Het maakt niet uit, het blauw geklede staatstuig mag het allemaal ongestraft, doen vind het openbaar ministerie onder leiding van het VVD -Bakbeest- Ivo Opstelten en VVD Volksonderdrukker Fred -bietenkop- Teven.

Goed opgeleide politie mensen monsters mogen een van de politie weglopende jongen ongestraft in zijn nek/rug kapot schieten

Zwarte toga tuig
Het stuk zwarte toga tuig, ja deze >>> officier van justitie bedoelen wij, stelde vanmiddag dat de laffe, goed opgeleide politieman, die een van de politie weglopende jongen van 17 jaar meedogenloos in zijn nek kapot heeft geschoten niets te verwijten valt en niet vervolgd hoeft te worden.

Nog een keer pang! Je kind weg, foutje! 'Niet zeiken, maak maar een nieuwe!'Je mooie kindPang! Politiekogel in de nek, weg is je kind!


De 'fijne integere' beëdigde politieagent heeft nooit contact opgenomen met familie! Maanden later verklaard hij pas, 'Ik was bang'.

Houden alle officieren van Justitie hier de mond over dicht?
Het zal godverdomme je mooie kind maar zijn! Is er nog steeds niet een officier van justitie die opstaat en zegt; man, man, man, dit kan toch niet langer zo? Niet een? Nee he! Bek open, baantje kwijt. Bek open over misstanden betekent bij politie en justitie er uit geflikkerd worden en dat kan natuurlijk niet.

Ik heb niemand doodgeschoten, ik heb wel het bovenstaande opgeschreven.

Schrijven en de bek open doen over misstanden, wordt in Nederland vaak meer bestraft, dan een laffe politieagent wordt bestraft, die iemand in de nek, kapot schiet of iemand op een andere wijze helemaal naar de >>> verdommenis helpt!

Smaad, laster stalking, belediging, niet netjes spreken.
Smaad? Laster? Belediging? Stalking? Ik weet het, het zijn de vuile oneigenlijke wapens van de politie en het zwarte toga tuig! Ik neem het risico. Haal mij maar op.
Sla mij maar opnieuw in elkaar en sluit mij maar op nieuw op valse gronden op.
Recht is recht en krom is krom. 
Ik houd mijn bek niet dicht. Nico van den Ham 60 jaar, niets meer te verliezen! 

Keert u zich tegen mij?  Ik ben Nico van den Ham Amsterdam. Contact?
In de navigatiebalk vind u mijn contactgegevens onder contact.


>>>  Reconstructie laf politie nekschot 


Gerelateerde berichten:

>>> Politie trapt jonge man dood. Hart en hersenen uit lichaam geroofd

       Lege lichaamsruimten opgevuld met oude kranten

Vorige berichten:

>>> Laffe in de rug schietende politieagent voor rechter


>>> Vals proces-verbaal van corrupte politieman

I.s.m. onze corrupte -ik schiet je kind lek- politiezakenredactie