KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

zondag 13 oktober 2013

HUISARTS DE DOOD INGEJAAGD DOOR JUSTITIE, NOS ZWIJGT!

Verdrietige mevrouw Elly Spaansen uit Tuitjehorn direct na afschuwelijk ziekbed én overlijden van haar man door gewetenloze -wij doen echt alles voor
een 
>>> Veer in onze reet- staatsslaven, 2 keer meegenomen naar politiebureau voor urenlange verhoren!


Zeer gewaardeerde lieve dorpshuisarts pleegt zelfmoord
De door mevrouw Spaansen en haar familie en hun dorpsgenoten zeer gewaardeerde huisarts heeft zichzelf na schorsing en urenlange verhoren van het leven berooft.
De huisarts mocht van de inspectie voor de gezondheidszorg geen zorg meer verlenen omdat hij euthanasie heeft toegepast op de naar lucht snakkende, stervende mijnheer Spaansen.


Huisarts van bed gelicht en meegenomen
Kort nadat huisarts Nico Tromp door onze fijne integere  blauw geklede,

befehl ist befehl, >>> staatsslaven van zijn bed was gelicht pleegde hij zelfmoord.
En dat ook nog eens allemaal, terwijl blijkbaar onschendbaar politietuig weglopende mensen met >>> politiekogels in de rug doodschiet of een jongen, die wat te lang op de wc zit >>> dood trapt bijna nooit gestraft en dus ook niet geschorst wordt.

Mevrouw Spaansen en de familie van de overleden man bedanken huisarts Nico Tromp zelfs in de dorps-courant!

Wat is hier aan de hand?
Huisarts Nico Tromp wordt door mevrouw Spaansen gevraagd alsjeblieft, alsjeblieft snel te komen bij haar terminale, door ademnood in het rond trappende stervende man. Dokter Nico Tromp komt met de beste bedoelingen binnen en zegt 'man man, wat ben jij er slecht aan toe' en doet wat een normaal mens/dokter met een beetje gevoel in zijn donder, hoort te doen.

Huisarts Nico Tromp doet wat hij hoort te doen

De man van mevrouw Spaansen, die op de meest vreselijke wijze naar lucht hapt en 'trapt' is stervende en heeft een euthanasieverklaring getekend. Dokter Tromp helpt mijnheer Spaansen die op de meest denkbare rottige wijze aan het sterven is. Weloverwogen, net zoals een normaal mens met gevoel in zijn donder, dat bijv. bij een hond doet!


Onderzoek gestopt

Huisarts Nico Tromp is nu ook dood. Justitie is het onderzoek gestaakt, want de huisarts is dood. Mevrouw Spaansen heeft van de politie na de urenlange verhoren
('ze gingen maar door en hadden nergens een boodschap aan') nog wel een slachtofferhulp foldertje aangereikt gekregen. Mevrouw Spaansen verteld het hartverscheurende volledige verhaal hier >>> geëmotioneerde mevrouw Spaansen
Scrol iets naar beneden en start de reportage.


Misdadig, zoals het NOS journaal, RTL nieuws, Pauw en Witteman en de rest, die dit soort vuile politie en justitie zaakjes zoals altijd verzwijgt!

Badr Hari, Badr Hari, en nog eens Badr Hari!
Flikker toch op NOS, RTL 4, Paul en Witteman en de rest.
Ga verdomme koekjes bakken of patat verkopen stelletje volksverlakkers! Dat i.p.v. dit soort vuile overheidszaakjes te verzwijgen voor het volk.

Iedereen weet wie Willem Holleeder is, terwijl ong. 98% niet weet wie dat 'keurig' sprekende justitiële monster in pak >>> mr. Joris Demmink is, omdat jullie dat justitiële geneuk met kinderen al jarenlang verzwijgen!
Flikker op NOS, RTL, SBS en andere pulp, nep actualiteiten-programma's en ga iets anders doen! 


Vorig bericht >>> AT5 en Het Parool ook in greep van Stadgenoot?


I.s.m. onze altijd bezopen corrupte politiezakenredactie