KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

donderdag 5 september 2013

WEER AANVAL OP DE WAARHEID?

Nieuwe computer stopt plotsklaps
Sinds kort 'verzorgen' wij deze website via een eigen computer (voorheen was dat via de computers van de centrale openbare bibliotheek Amsterdam). De afgelopen dag, was dat 'verzorgen' via de eigen computer volstrekt onmogelijk, omdat het een en ander hevig was verstoort en de computer dan ook op geen enkele wijze meer dienst deed.

Weer aan de praat gekregen
Het apparaat is hagelnieuw, dus daar kan het toch niet aan liggen.

Na veel paniek en gedoe, heb ik de computer tot mijn eigen verbazing weer aan de praat gekregen. Helaas weet ik niet meer hoe ik dat heb gedaan. Helaas en nog eens helaas, dat ik dat niet meer weet, dit i.v.m. een eventuele volgende keer. Nadat de computer dan toch weer werkte, had ik ook weer toegang tot mijn zogenaamde dashboard en vervolgens ook weer tot de opmaakpagina's van deze website.

Statistieken
Mijn verbijstering was groot toen ik statistieken aanklikte. Daar kun je zien hoeveel mensen de site hebben bezocht. Kijkcijfers zeg maar.Maar liefst 251 bezoeken van de website http:// www.vampirestat.ccom
. op één dag, zo kon ik lezen. Ik heb van com, ccom gemaakt. Mocht u uit nieuwsgierigheid direct aanklikken, dan werkt het niet omdat ik het adres iets heb verandert.

DIGIBEET
En dat is, zo heb ik bedacht, om uw computer te beschermen. Ik ben zo ongeveer een digibeet, maar snap nog wel, dat er hier wel degelijk iets goed mis is!

Nimmer die spookwebsite bezoeken dus!


Aanval op de waarheid?
Verder viel het op, dat er maar 52 andere, normale,  bezoeken waren geweest en dat is heel weinig gelet op de statistieken van de laatste tijd. Maar dat kan ook toeval zijn, het was heel mooi weer per slot van rekening.
Maar wat is hier aan de hand? Is dit een eerste poging om deze site van het internet af te krijgen? Dit in navolging van andere grote, maar ook kleine 'eerlijk-nieuws' websites?

Nico van den Ham gaat door!

Beste lezers! Let Op! Als deze website plotsklaps verdwijnt en u wilt mijn berichten blijven volgen, Google dan mijn naam, want ik ga door met het melden van misstanden!

Binnenkort ook >>>
NICO VAN DEN HAM OP WORDPRESS