KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

woensdag 26 juni 2013

OVERHEIDSSLAVEN MET DE MENTALITEIT VAN EEN SLAVENHANDELAAR


Heel af en toe, maar dan ook echt heel af en toe, kun je via de heersende media nog wel eens een reportage tegenkomen die laat zien, hoe vuil, vals, misdadig en corrupt de overheid is.
De Vijfde Dag van de
Evangelische Omroep, die eerlijk is eerlijk, wel vaker een reportage heeft, die gaat over de ongelooflijke smeerlapperij die binnen justitie plaatsvindt.

Kleine kinderen langdurig in de gevangenis
Deze keer ging de reportage van de E.O. over de vluchtelingen 'Mary', 'Ahmad', 'Christine' en wat kleine kinderen. Criminelen volgens onze 'fijne en fatsoenlijke' overheid, want ze worden allemaal, dus ook de kleine kinderen, langdurig in de gevangenis opgesloten.


Verkrachte negerin kón geen spullen in vagina verstoppen!
'Mary' is een in haar land van herkomst verkrachte Negerin. Ook haar negen jarige dochter is verkracht. 'Mary' is na aankomst in Nederland meerdere malen gevisiteerd. Dat is ook verkrachting, vooral als je niets hebt misdaan!
Op een dag wordt 'Mary' binnen het 'systeem', onder bewaking verplaatst.
'Mary' kón door die bewaking, niet aan spullen komen en kan dus al helemaal niet stiekem spullen in haar aarsopening of in haar vagina verstoppen.


Menstrueren
'Mary' moest na haar interne verplaatsing  opnieuw een volstrekt onnodige, vernederende visitatie ondergaan. 'Mary' weigerde dit keer, omdat ze ongesteld was en dat ook meedeelde. Daarop werd zij meedogenloos door de overheidsschoften in een isoleercel geflikkerd.


Opnieuw verkracht, maar nu in Nederlandse isoleercel
'Mary' wordt door vier in het blauw geklede volgzame staatsslaven hardhandig op de vloer gewerkt en kreeg daardoor een bloedneus. Twee van die 'dappere' slaven gingen op de huilende, in wanhoop verkerende Negerin zitten. Een op haar rug en een op haar kont. Een triootje dus! Grappig? Nou, meer traumatisch, althans voor 'Mary', want die werd weer verkracht! Opnieuw verkracht, maar nu in een isoleercel in het 'keurige' Nederland, door een paar gewetenloze overheidsschoften.


Staatsslaaf trekt met bloed doordrenkte tampon uit vagina 
'Mary' werd door de overheidsbarbaren uitgekleed en 'Mary' dacht bij zich zelf, als ze bloed zien houden ze wel op. Maar nee hoor, de gemotiveerde slaven trokken de met bloed doordrenkte tampon zo uit de vagina van de Negerin.
Ik weet niet of de monsters middels het touwtje, wat aan zo'n tampon zit en buiten de vagina hangt, de tampon er uit hebben getrokken, of dat de staatsschoften met hun ambtelijke grijpgrage graaivingers in de vagina van 'Mary' hebben zitten poeren.
Grappig? Nou, zeker niet voor de op dat moment menstruerende 'Mary'!
Wel volstrekt onnoodzakelijke intense, zéér intense vernedering!


Lichaamsopeningen werden wijd opengetrokken
'Mary' lag dus  naakt, bloedend uit haar neus én uit haar vagina, op de vloer van de Nederlandse isoleercel. Om naar binnen te kunnen gluren, hebben de overheidsschoften de lichaamsopeningen van 'Mary' wijd opengetrokken verteld de nog steeds geëmotioneerde 'Mary'.


Negerin werd door het staatstuig, naakt en bloedend uit neus én vagina zonder tampon op de vloer van de isoleercel achtergelaten.
Hoe lang 'Mary' daar zo gelegen heeft verteld het verhaal niet.
Dat het zéér vernederend heeft moeten zijn is wel duidelijk. Kan het nog vuiler?
Kan het nog meer barbaars?


Lang niet het hele verhaal!
Dit is lang niet het hele verhaal, we hebben ook nog 'Ahmed', 'Christine' en vooral niet te vergeten de kleine kinderen. Kijk alstublieft naar de zéér, zéér schokkende aangrijpende reportage. De grote vent, die dit bericht heeft geschreven, kreeg er tranen van in de ogen en schaamt zich diep voor dit land en zijn regering!


Met groot respect en achting voor 'Mary", 'Christine' 'Ahmed' en de kinderen!

Met de grootst mogelijke minachting voor het meedogenloze overheidstuig wat hier, op welke wijze dan ook, aan mee werkt!

Op zo'n manier een salaris binnen harken. Ik lig nog liever zonder enige vorm van inkomen in de goot!


>>> Zeer schokkende reportage De Vijfde Dag

>>> Politie en justitie liegen man volledig kapot

Bewerkt door onze corrupte vluchtelingenreporter