woensdag 27 maart 2013

NICO VAN DEN HAM | ALWEER CORRUPTIE BIJ POLITIE

ALKMAAR Het openbaar ministerie is niet-ontvankelijk verklaard in een drugszaak vanwege het, ALWEER!, GEKNOEI MET BEWIJSMATERIAAL DOOR ONZE POLITIE VRIENDEN SCHURKEN!

Deze keer gaat het om geknoei met gespreks-tapverslagen.
Zo is te lezen op de website van Vallenduuk Advocaten te Haarlem.

>>> http://www.vallenduuk.nl/nieuws/politie-gaat-boekje-te-buiten

De verdachte tegen wie op deze misdadige wijze maar liefst 12 maanden cel was geëist gaat vrijuit!

De politie heeft telefoon gesprekken getapt en en in elk geval zijn drie van die taps DOOR DE POLITIE OPZETTELIJK VERANDERD om de verdachte VOOR LANGE TIJD ONTERECHT ACHTER DE TRALIES TE KRIJGEN!

De verdachte wordt DOOR MIDDEL VAN LIST EN BEDROG DOOR DE POLITIE als een drugsdealer neergezet terwijl dat niet zo is.

De 'keurige' officier van justitie geeft toe dat er sprake is van een vergissing, er zijn fouten gemaakt. Hoe abject kan een officier van Justitie zijn?

Dit zijn geen fouten van de politie, dit zijn gewoon MISDADIGE WERKWIJZEN VAN POLITIECRIMINELEN MEVROUW OF MENEER DE OFFICIER!

Ik heb helaas ook veel ervaring met zo'n POLITIECRIMINEEL, een wijkagent, zie mijn andere berichten, die van alles verzint en valsheid in geschrifte pleegt om mijn leven nog verder kapot te maken dan dat de crimineel al heeft gedaan.

Ik heb ook veel ervaring met meerdere OFFICIEREN VAN JUSTITIE, ofwel OVERHEIDSCRIMINELEN VAN HET LAAGSTE SOORT, die massaal dit soort politiecriminelen de handen boven het hoofd houden.

Wedden, dat deze politieschurken ook weer vrijuit gaan! Hoor je nooit meer wat over.

En wat ook zo erg is, dat dit soort berichten heel, heel moeilijk te vinden zijn in de GROTE PULP MEDIA en vaak al helemaal niet. Alleen als het om zeer grote zaken gaat, waar men niet omheen kan zoals de Puttense moordzaak, Oma Mok (6 van Breda), Lucia de Berk, enz. enz., dan wordt er aandacht aan besteed.

Maar reken erop dat het voor de verdachte waar het hier om gaat en waartegen maar liefst 12 maanden was geeist,  ook heel zwaar zou zijn geweest. Want valselijk worden beschuldigd is heel erg en als je er dan ook nog eens moet voor gaan zitten!


Hulde voor mr. R. M. Kikkert - advocaat Vallenduuk Advocaten Haarlem

Nico van den Ham, melder van Misstanden, melder van slechts datgene wat hem is overkomen en die voor dat melden daarvan zo zwaar wordt bestraft!


Bewerkt door onze waarheidscommissie