KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

vrijdag 25 januari 2013

STADGENOOT | POLITIE | AANGIFTE DOEN

Politie gaat laks om met aangiften.

Zo melde het programma 'Vandaag de dag' van omroep WNL vanmorgen.
En ook, >>> De Telegraaf besteed er vandaag aandacht aan.

Ondanks een serie beloften van beterschap gaat het nog steeds niet goed zo vermeld de Telegraaf.

Met alle respect, ik denk dat de berichtgeving niet helemaal volledig is. Ik kan natuurlijk niet voor alle politiebureaus spreken en omdat ik altijd alles wat ik beweer in mijn berichten met deugdelijk bewijsmateriaal wil kunnen ondersteunen, beperk ik mij hier tot het politiebureau Linneausstraat te Amsterdam.

Daar gaat het aannemen van aangiften namelijk wel heel goed, maar dat geld dan alleen, zo zijn mijn ervaringen, als bijvoorbeeld de huismeester van de grote woningcorporatie Stadgenoot, wat >>> 
semioverheid  is, aangifte komt doen.

Als zo'n grote organisatie komt met een aangifte, dan wordt voor zo'n huismeester nog net de rode loper niet uitgelegd. En de aangifte, ook al is dat een aangifte waaraan een kind nog kan zien dat het een valse aangifte is, wordt met grote graagte aangenomen.

Maar als het gepeupel, het gewone voetvolk aangifte komt doen dan is er vaak helemaal niets mogelijk. Dat zijn mijn ervaringen.
KLASSENJUSTITIE?  'Nee hoor, dat hebben wij niet in deze keurige rechtsstaat, dat is alleen in andere landen.'

Hier een voorbeeld van een mijn ervaringen: Vele uren heb ik de afgelopen tijd doorgebracht voor de balie aan het politiebureau Linneausstraat te Amsterdam.
Ik wilde aangifte doen tegen woningcorporatie Stadgenoot inzake smaad, laster en de zoveelste valse beschuldiging van mijn persoon inzake vernieling van eigendommen van Stadgenoot, valse aangifte en afpersing van mijn gelden.
Dat laatste door middel van aangetekende sommaties, telkens maar weer afkomstig van hetzelfde onnozele bedrijfsjuristenwicht M. Bos van de afdeling juridische zaken van Stadgenoot.

De politie is verplicht om die aangifte op te nemen op grond van de artikelen
>>>163 lid 5 en 165 lid1 SV 
maar weigert dat.
Uren lang heb ik aan de balie gestaan, 2 middagen lang en heb de politiemannen er op gewezen, dat zij verplicht zijn mijn aangifte aan te nemen.

Eindelijk, na ontelbare malen naar 'achteren' te zijn geweest om met collega’s

te overleggen en mij ondertussen dan natuurlijk héééééél lang laten wachten, is er na 2 vervelende middagen toch een afspraak gemaakt om aangifte te doen.

Op de afgesproken dag heb ik mij op tijd voor de reeds gemaakte afspraak, wat mij dus 2 middagen vervelend discussiëren had gekost, aan de balie van het bureau gemeld en is na ong. 10 minuten wachten een politieman naar de balie gekomen.

De politieman nam mij tot mijn grote ontsteltenis niet mee naar een verhoorkamer, maar opnieuw heeft er een langdurige en zeer vervelende discussie van ong. een uur aan die balie plaatsgevonden, telkens onderbroken door mensen die vroegen of zij er even tussen mochten komen om wat te vragen. Opnieuw werd ik door de politie, met een onaangename grijns op het gelaat, als een stuk vuil behandeld.

Dat is natuurlijk een schandalige behandeling en ik weet dat het niet zo gaat als het grote Stadgenoot met zijn valse aangiftes aan de balie van het bureau komt. Wel wilde de politieman een mutatie maken, maar dat heb ik geweigerd want daar heb ik niets aan. Ik heb gezegd te weigeren weg te gaan en heb de politieman herhaaldelijk gevraagd iemand er bij te halen die boven hem staat.
Ook dat werd door de politieman herhaaldelijk geweigerd.

Ik heb over het bovenstaande klachten ingediend bij de hoofdofficier van justitie en hoe dat verder is gegaan kunt u lezen in een van mijn volgende berichten.


De mate waarin een melder van misstanden wordt vervolgd, laat zien hoe graag men de feiten in de doofpot houdt.

Alles wat ik in dit bericht en andere berichten beweer is de absolute waarheid en niets is overdreven, ook niet inzake de grote aantallen brandstichtingen

Alles was ik beweer, kan ik ondersteunen met degelijke steekhoudende bewijsstukken


Niemand kan mij op een leugen betrappen!
    
Nico van den Ham tel: 06-19215778


       JOURNALISTEN WELKOM!    JURIDISCHE HULP GEVRAAGD 

I.s.m. onze corrupte politiezaken-redactie en onze corrupte woningcorporatie-redactie